Produsenter

A

 • AB Valley Wines

  AB Valley Wines startet i 2016 – og er resultatet av et samarbeid mellom António Sousa – en kjent vinmaker i Vinho Verde regionen og Bernardo Lencastre – en dedikert vindyrker i samme region. Gleden over det å dyrke vin og et felles ønske om å flytte grensene fra status quo i Vinho Verde-regionen - ledet disse to, som har vært venner lenge, mot dette prosjektet som er et paradigmeskifte både når det gjelder druedyrking og vinmaking. Anónio bidrar med sin «knowhow» og vinmaking og og Bernardo med sin erfaring som druedyrker og markedsfører.
 • Abbazia

  Casa Vinicola Abbazia ligger i Santo Stefano Belbo, en liten by mellom Langhe Monferrato og Roero i Piemonte i Nord-Italia. Abbazia eier ca. 60 hektar vinmarker. I tillegg til å lage de historiske og mest kjente vinene fra regionen: Moscato, Nebbiolo og Barbera, er de er også den eneste produsenten i Italia som har lov til å produsere Prosecco DOC utenfor DOC-området i Veneto.
 • Adega Condes de Albarei

  Adega Condes de Albarei ble grunnlagt i 1988 og er et kooperativ bestående av nesten 400 vindyrkere/eiere, og ligger i Salnès dalen i hjertet av DO Rias Baixas. De er regnet som en av produsentene med høyest kvalitet i regionen.
 • AIX

  Blant oaser av naturlig kildevann, sypresser og gamle steinvillaer ute på landsbygda i AIX-en-Provence, finner vi det 130 år gamle vinhuset Maison Saint AIX. Her lot kunstnere som Cezanne og Van Gogh seg inspirere til sine mest kjente malerier. På den tiden var AIX en trøffelfarm, men ble lagt om til vindyrking tidlig på 1900-tallet.
 • Allesverloren Est.

  Allesverloren er en av de eldste vingårdene i Sør-Afrika. Eiendommen ble av guvernøren i Cape gitt til en enke som het Cloete. Cloete var en av de første nybyggerne som slo seg ned i Swartland, og her etablerte hun en liten gård. Etter en tur til Stellenbosch kom Cloete hjem og fant gården plyndret og brent ned, da hun møtte dette synet ytret hun ordet "Allesverloren" - alt er tapt. Men alt var ikke tapt, og gården ble bygget opp igjen. Eiendommen har siden 1876 vært i Malan familiens eie og drives i dag av den kjente vinmakeren Danie Malan.
 • Altia - Koskenkorva

  Altia er et ledende vin- og brennevinselskap som tilbyr kvalitetsmerkevarer i de nordiske og baltiske landene. Altia produserer, markedsfører, selger, importerer og eksporterer alkoholholdige drikkevarer i sitt markedsområde.
 • Altia Corporation

  Altia er et ledende vin- og brennevinsselskap som tilbyr kvalitetsmerkevarer i de nordiske og baltiske landene. Altia produserer, markedsfører, selger, importerer og eksporterer alkoholholdige drikkevarer i disse markedsområdene. Altia har et bredt produksjons-, logistikk- og salgsapparat, noe som gir nærhet til lokale kunder, partnere og forbrukere.
 • Amarula - Distell Limited

  Amarula blir laget av marulafrukten fra Phalaborwa i Sør-Afrika, og solgt til over 100 land over hele verden. Marula-treet er kilden til flere fascinerende legender, og er en hellig del av afrikansk kultur, bl.a. er det i Swaziland en årlig Marula-festival i kongens residens. Elefanter reiser mange mil for å finne den ville frukten, fra 'Elefant- treet', dette treet er beskyttet under sør-afrikansk lov.
 • André Brunel

  André Brunel er av de største navnene i Rhône-dalen, i Frankrikes mest historiske appellasjon, Châteauneuf-du-Pape. Her har familien Brunel holdt til siden 1700-tallet, og gården Les Cailloux teller nå 40 hektar vinmark med gamle vinstokker; Grenache, Syrah og Mourvedre. Herfra kommer Côtes du Rhône, enkeltvinmarksvinen Cuvée Sommelongue, Châteauneuf-du-Pape (Les Cailloux) og Cuvée Centenaire (Châteauneuf-du-Pape fra en parsell plantet i 1889).
 • Arette de Jalisco

  En elegant Tequila med typisk smak av Agave som vokser i lavlandet rundt byen Tequila.
 • Aveleda

  Aveleda er blant Portugals eldste, største og mest berømte vinprodusenter. Det er mye takket være denne produsenten at Vinho Verde har markert seg på verdenskartet. Vinen Casal Garcia er den mest kjente ambassadøren for Vinho Verde og eksporteres i dag over hele verden. Vinen lages og tappes på Quinta da Aveleda, vinprodusenten som har vært familieeid de siste 325 årene. Vinmarkene er på om lag 120 ha og huset er kjent for prisgunstige viner.
 • Az Agr Gianni Tessari

  Gianni Tessari er kjent for sitt fokus på druen Durella og produksjon av musserende viner på denne druene, kalt Durello. Gianni Tessari produserer sine musserende viner enten på tradisjonell metode med annengangsgjæring på flaske eller på charmat-metoden hvor annengangsgjæring foregår på tank.
 • Az. Agr. Cecilia Beretta

  Den lille eiendommen, Cecilia Beretta, ligger i hjertet av Valpolicella Classico, og den ble født på 1980-tallet. Som en av de første produsentene i området så begynte de å beplantet sine vinmarker med dobbelt gouyot, noe som de fleste produsenter har gått over til i dag.

B

 • BBC Wines and Spirits

  Produsenten BBC, som ble grunnlagt i Bordeaux av eksperter innen markedsføring og internasjonal handel med vin og brennevin, har spesialisert seg på etablering, innovasjon og distribusjon av moderne og toppklasses produkter.
 • Belvedere Scandinavia AS

  Bulldog Gin er resultatet av Anshuman Vohras drøm og visjon, som etter å ha reist verden rundt med sin karriere-diplomat far i sin oppvekst, fikk smaken for det sjeldne og eksotiske og en lidenskap for gin. En lidenskap som som til slutt manifesterte seg i forsøket på å skape en premium gin som perfekt balanserer det moderne med det tradisjonelle.
 • BenRiach

  BenRiach finner vi midt i hjertet av Speyside rett ved landsbyen Longmorn i Morayshire. Helt fra det ble grunnlagt i 1898, har det vært maltproduksjon på destilleriet. BenRiach lager både peated og un-peated Single Malts.
 • Berentzen Gruppe AS

  Grunnlagt i Haselünne, Tyskland i 1758 av Johann Bernhard Berentzen som et lite lokalt korn destilleriet har House of Berentzen vokst og utviklet seg til en leverandør av globale merkevarer som tilbyr århundrer med kunnskap. Den nøye overvåkningen av produksjonen garanterer den unike kvaliteten man har funnet i hver flaske i over 250 år.
 • Bodegas Bilbainas

  Viña Pomal er flaggskipet som produseres av Bodegas Bilbainas i Rioja Alta, og er en av de eldste eiendommene i Rioja. Druene kommer fra over 90 hektar med vinmarker med en gjenomsnittsalder på 20 år, plassert i Haro i Rioja Alta. Eiendommen har ulike økosystemer med ulikt jordsmonn og varierende grad av soleksponering.
 • Bodegas Faustino

  Bodegas Faustino er en familieeid og familiedrevet produsent i Rioja og ble grunnlagt i 1861. Faustino var fornavnet til bestefaren til José Miguel Martinez Zabala, som er 4. generasjons eier av Grupo Faustino. Vinselskapet eier 650 hektar land beplantet med vinstokker og er dermed den vinprodusenten i Rioja som eier desidert mest vinmark.
 • Bodegas Leganza

  Denne vinen blir produsert av den spanske produsenten Bodegas Condesa de Leganza, som er eid av Faustino-gruppen. Eiendommen har en 524 hektar stor skrånende vinmark hvor Tempranillo, Cabernet Sauvignon, Merlot, Sauvignon Blanc, Viura og Verdejo dyrkes.
 • Bodegas Portia

  I 1990 startet Grupo Faustino sin største satsning hittil og kjøpte 160 hektar land i Ribera. De tok med sine 140 års erfaring i druedyrkning og vinproduksjon og lager noen av de beste vinene i Ribera del Duero. Bodegas Portia har som mål å bli like toneangivende i Ribera del Duero som Bodegas Faustino er i Rioja.
 • Branca

  Skapt av Antonio Benedetto Carpano som var en italiensk Distiller, kjent for å ha oppfunnet Vermouth og dermed aperitiff. Carpano Vermouth er nå produsert og distribuert av Fratelli Branca Distillerie i Milano, og inkluderer: Carpano Classico Vermuth, Carpano Bianco, Carpano Antica Formula og den opprinnelige aperitive "Punt e Mes".
 • Brown Brothers

  Historien om Brown Brothers er ikke bare en historie om lidenskap for vinproduksjon, men også for utvikling og salg av varietale viner. John Brown, en emigrant fra Skottland, kjøpte sine første vinmarker i Milawa på auksjon i 1857 men det var først over 30 år senere, i 1889, at Brown Brothers lanserte sin første vin.
 • Brown-Forman Bev.Worldwide

  Pepe Lopez Gold er en velbalansert brun premium tequila med en viss sødme og en distinkt smak av agave. Lagring på eikefat gjør den rundere i smak enn en hvit tequila. Perfekt til både shots og margaritas!"
 • Budweiser Budvar

  Budweiser Budvar Bryggeri er kjent for sin originale Budweiser, som er et av de mest solgte ølene fra Tjsjekkia. Budweiser Budvar brygges i tråd med en 750års lang tradisjon.
 • Bunnahabhain Dist.

  Bunnahabhain (uttales Bū-na-ha-venn) ligger på den isolerte nord-østre enden av Islay ved elven Margdale, derav navnet Bunnahabhain som betyr "elvemunning" på Gælisk.

C

 • Caliente

  NO ALCOHOL. JUST CHILI.
  Caliente gjør det enkelt å velge alkoholfritt og gir en spennende kick fra chilli. Caliente produserer økologisk drikke basert på capsaicin og vant prisen for «Best New Premium Drink» under World Beverage Innovation Awards 2015. Produktene er produsert og tappet i Sverige.
 • Canti

  Canti er en stor vinprodusent som holder til i Piemonte. Druene hentes fra en rekke Canti eiendommer i området. Canti eier også vingårder i andre områder i Italia.
 • Capri-Sun

  Dette er en fruktdrikk med suksess over hele verden, spesielt blant barn i alle aldre. Capri-Sun byr på spennende, forfriskende smaksvarianter og en unik forpakning.
 • Casa de Mouraz

  Casa Mouraz er en liten økologisk sertifisert familieeiendom i Dao, Portugal. Antonio Ribeiro og Sara Dionisio driver 10 plotter biodynamisk, tilsammen 15 hektar med lokale og tradisjonelle druer som Touriga Nacional, Tinta Roriz, Alfrocheiro, Jaen, Malvasia Fina, Bical, Cerceal og Alvarinho.
 • Casa Vittorino

  Paolo og Giorgio Polegato grunnla Astoria i 1987, og kommer fra en gammel vinmaker familie i Veneto. De gjorde seg bemerket tidlig og er i dag en av de ledende produsentene av Prosecco i DOCG appelasjonen Conegliano – Valdobbiadene.
 • Cave de Turckheim

  Turckheim er en liten by i det sentrale Alsace med noen av de beste vinmarker distriktet kan by på. Cave de Turckheim er et anerkjent kooperativ og kjent som en av de aller beste storprodusentene av Alsacevin.
 • Cellars Scala Dei

  Scale Dei er et gammelt kloster grunnlagt av munker i det 12. århundre. Munkene begynte etterhvert å dyrke vinplanter og Scala Dei ble dermed den første vingården i Priorat.
 • Champagne Louis Roederer

  Champagne Louis Roederer ble grunnlagt i Reims i 1776 av far og sønn Dubois, som senere solgte firmaet til Nicolas Schreider. Schreiders nevø, Louis Roederer, begynte sin karriere i firmaet i 1827 og arvet bedriften i 1833 da onkelen døde.
 • Champagne Louis Roederer/Chateau de Selle

  Champagneprodusenten Louis Roederer eier 86 % av By Ott*. Marcel Ott kom opprinnelig fra Alsace, men flyttet til Provence fordi han ønsket å lage en seriøs rosé. Château de Selle Coeur de Grain produseres på Château de Selle, en av Dom. Otts tre eiendommer for produksjon av rosévin.
 • Champagne Louis Roederer/Clos Mireille

  Champagne produsenten Louis Roederer eier siden begynnelsen av 2013, 86% av Domaines Ott*. Marcel Ott kom opprinnelig fra Alsace, men flyttet til Provence for at han ønsket å lage en seriøs rosé. Eiendommen Domaines Ott*Clos Mireille ligger bare noen få 100 meter fra havet, rett utenfor La Londe, i nærheten av Fort de Brégançon i Côtes de Provence .
 • Champagne Louis Roederer/Domaines Ott

  Champagneprodusenten Louis Roederer eier, siden begynnelsen av 2013, 86% av Domaines Ott*. Marcel Ott kommer opprinnelig fra Alsace, men flyttet til Provence fordi han ønsket å lage en seriøs rosé. Eiendommen Domaines Ott*Clos Mireille ligger bare noen få hundre meter fra havet, rett utenfor La Londe, i nærheten av Fort de Brégançon i Côtes de Provence .
 • Charles Smith

  Charles Smith er en eksentrisk tidligere rockeband manager som fikk stor passion for vin, da han i hans daværende jobb ofte var ute å spiste og drakk godt. Han jobbet med velkjente rockeband i 9 år i Skandinavia, før han bestemte seg for å flytte tilbake til USA i 1999.
 • Château Cos d'Esournel

  Château Cos d'Estournel har en lang og distingvert historie som startet i 1811, da slottet ble grunnlagt av Louis Gaspard d'Estournel. Dette slottet var en av de første som tappet, etiketterte og solgte sin egen vin. Denne praksisen fortsatte til Louis Gaspard d' Estournel døde i 1852. Eiendommen har hatt forskjellige eiere gjennom årene, og er i dag eid av Michel Reybier.
 • Château de Pez

  Château de Pez, vest for kommunen Saint-Estèphe, er sammen med Calon Ségur, den eldste av vinmarkene i Bordeaux. Dens 39 sammenhengende hektar har ideell eksponering på høydene som omgir selve Châteauet.
 • Château Pichon-Longueville Comtesse de Lalande

  Historisk var Comtesse de Lanande en del av Château Pichon Longueville, eid av Baron Joseph de Pichon Longueville. Da han døde i 1850 ble eiendommen arvet av barna Raoul og Virginie. Raouls halvdel ble Château Pichon-Loungeville Baron, mens Virginies del ble Chäteau Pichon-Loungeville Comtesse de Lalande.
 • Codorníu

  Codorníu ble grunnlagt i 1551 og er det eldste familiedrevne firmaet i Spania, og også blant verdens eldste. Cavaeventyret ble startet av den unge José Raventos som var eventyrlysten og dro ut på en reise i Europa og endte opp i Champagne i Frankrike. Her ble han kjent med hemmeligheten bak franskmennenes musserende suksess.

D

 • Demerara Distillers Europe B.V.

  Demerara Distillers er en romprodusent som ligger i Guyana. Offisielt tilhører det Karibien, men ligger på fastlandet i den nordøstlige delen av Sør-Amerika.
 • Destilería Las Americas

  Destilería Las Americas er et lite håndtverks destilleri som kun produserer et fåtall tequila, destilleriet holder til i Amatitlán, Jalisco. All agaven som benyttes til tequila produksjon er fra deres egne felt i fjellskråningene i det som kalles «the tequila valley».
  Destilleriet har sin egen brønn som går ned 240m, vannet som hentes ut blir deminaralisert på stedet. Agaven blir kokt i mursteinsovner og mekanisk kvernet, alt basert på gamle tradisjoner.
  Navnet Don Abraham refererer til et familie medlem under den mexikanske revolusjonen med Pancho Villa. Sønnen til Don Alvaro, som er Master Distiller, bærer det samme navnet og dermed knytter denne tequilaen det gamle med det nye. En gammel prosess med en ny flaske, som et gammelt navn båret av en ung mann.

 • Distell

  The House of JC Le Roux er Sør-Afrikas første og ledende kjeller dedikert utelukkende til kunsten å lage musserende vin. Her har de kompetanse og lidenskap til å lage de fineste vintage Methode Cap Classiques (Champagne-metoden), men også andre musserende viner som passer til enhver gane.
 • Domaine des Chenevieres

  Domaine des Chenevières er en eiendom på tilsammen 15 hektar. Deres Premier Cru vinmarker er beplantet med eldre vinstokker, hvor de eldste er fra 1925. Frédéric Guéguen er vinmaker på Domaine des Chenevières. Han er en meget dyktig og lidenskapelig ung vinmaker, født og oppvokst med vin. Vinene er klokkerene og intense aromaer av eple, lime, pære, hvite blomster og mye mineraler.
 • Domaine des Malandes

  Domaine des Malandes ble grunnalgt i 1986 og er drevet av Lyne Marchive. Eiendommen er på 15 hektar og ligger 150-250 moh. i et rikt kimmeridge jordsmonn med opptil 40 år gamle vinranker. Med seg på laget har hun vinmakeren Guénolé Breteaudeau, han tilhører skolen som mener vinene skal gjenspeile vinmarkenes jordsmonn og mikroklima. Bruken av eik er derfor svært sjelden, noe som gir veldig rene og klokkeklare viner.
 • Domaine Gauby

  Domaine Gauby ligger 20 km nordvest for Perpignan og dekker omtrent 85 hektar, inkludert 45 hektar med 120 år gamle vinranker og 40 hektar med eng, eikeskog og kratt, som gir en utrolig unik aromatisk kompleksitet.
 • Domaine Zinck

  Domaine Zinck ble startet i 1964 av Paul Zinck. I dag er det sønnen Philippe og hans kone Pascale som driver den 20 hekatar stor eiendommen. Med respekt for verdiene av den familieeide bedriften, har Philippe klart å skape en balanse mellom den tradisjonelle småskalametoden med nye produksjonsteknikker.
 • Domaines Lupier

  Domaines Lupier er en av de grønneste vinplantene på den spanske vinjorden. Prosjektet Lupier startet i 2007 med anskaffelsen av 27 plott med eldgamle vinstokker i Navarra, derav flertallsformen av domaine. Teigene ligger avsides til og flere av dem ligger ikke engang i umiddelbarhet nærhet til vei, som betyr at arbeidet i vinmarken er manuelt eller med hest. Første årgang var 2008. Det lages to viner fra de 27 teigene, El Terroir, basert på de 60-80 år gamle vinstokkene, og La Dama basert på de enda eldre stokkene.
 • Don Anselmo

  Don Anselmo Anejo er en utsøkt 100% ren blå agave-tequila, som lages i staten Jalisco. Don Anselmo Tequila har ebhold den tradisjonelle produksjonsprosessen for å lage sin tequila, som de kombinerer med industrielle medtoder for å forsikre den beste smaken med eksepsjonell smak og eksport-kvalitet.
 • Douglas Laing & Co LTD

  Douglas Laing ble etablert i 1948 og er en ledende skaper og leverandør av den fineste Scotch Whisky med spesielt fokus på håndverk, Small Batch og Single Cask-flasker. En stolt familiebedrift i sin tredje generasjon, er deres mål å kontinuerlig overgå forventningene til sine kunder og forbrukere over hele verden ved å tilby den mest spesielle, kvalitetsdrevne og unike Scotch Whisky-opplevelsen.
 • Drostdy-Hof

  Drostdy-Hof ble stiftet i 1804 og ligger i Tulbagh dalen, en frodig og fruktbar dal omgitt av fjellkjeden Witzenberg. Eiendommens vakre hus som også pryder etiketten, er designet av den kjente franske arkitekten Louis Michel Thibault. Huset ble ferdigstilt i 1806.

E

 • Errazuriz

  Viña Errazuriz ble grunnlagt i 1870 av Don Maximiano Errazuriz i Aconcaguadalen, nord for Santiago. I dag ledes firmaet av Eduardo Chadwick, hans etterkommer i 5. generasjon. Errazuriz regnes i dag som en av de ledende produsentene av kvalitetsvin i Chile med vinmarker i de aller beste vindistriktene; Aconcagua, Casablanca og Curico.

F

 • Falkenstein

  Falkenstein vingård finnes på skråningen av Sonnenburgfjellet i Naturns. Historien begynte i 1989, da Franz og Bernadette Pratzner bestemte seg for å forlate sine epleplantasjer og dedikere seg utelukkende til vindyrking. Det ugjennomtrengelige terrenget som består primært av stein, egner seg perfekt til dyrking av vinstokker.
 • Fee Brothers

  Fee Brothers produserer noen av de beste cocktail-bitters. Dette er resultatet av 150 års erfaring over fire generasjoner.
 • Feliciano Vivianco Asociados

  Viviana tequila produseres av "Feliciano Vivanco Y Asociados" som holder til i Los Altos regionen i Jalisco, Mexico. Selskapet startet opp i 1919 og drives av 4. og 5. generasjon Vivanco som fortsatt ivaretar den tradisjonelle produksjonsprosessen. Familien eier mer enn 800 hektar i fjellsidene i Los Altos. Feliciano Vivanco (4. generajon) som er født i 1923 drar fortsatt ut til fjellsidene to ganger i uken for å inspisere plantasjene.
 • Finca Las Moras

  La Bodega Finca Las Moras begynte som et eksperiment og etter mange år med hardt arbeid og pasjon ble de den første produsenten av høykvalitetsviner i San Juan området. I dag er de en av de ledende argentinske produsentene med stor portfeølje av spennende høykvalitetsviner.
 • Finlandia

  Finlandia Vodka er destillert fra det fineste bygg, holdt friskt og rent av de kalde finske vinterne, og som sakte og sikkert har spiret i sommermånedene under midnattssolen. Deretter blir bygget raffinert av destilleriets state of the art"-kontinuerlige destillasjonsprosess."
 • Francis Boulard

  Francis Boulard er et erketradisjonelt Champagnehus på 3 hektar i Massif St Thierry, helt i nordre grense av Champagneappellasjonen. Familien har dyrket vin her i minst 7 generasjoner og er noen seige typer. Francis´ farfar var en av de som holdt ut lengst mot automatisering i etterkrigstida, og brukte hest og plog frem til han overlot vingården til sønnen Raymond.
 • Franck Bonville

  Champagne Franck Bonville er en liten, kvalitetsorientert familiebedrift (récoltant manipulant) som ligger i landsbyen Avize i underdistriktet Cote des Blancs. Firmaet ble etablert i 1947 av brødrene Franck og Alfred Bonville. Tredje generasjon, Olivier Bonville, har i dag tatt over styringen over domainet.
 • Fratelli Branca

  Skapt av Antonio Benedetto Carpano som var en italiensk Distiller, kjent for å ha oppfunnet Vermouth og dermed aperitif. Carpano Vermouth er nå produsert og distribuert av Fratelli Branca Distillerie i Milano, og inkluderer: Carpano Classico Vermuth, Carpano Bianco, Carpano Antica Formula og den opprinnelige aperitive "Punt e Mes".

G

 • GlenDronach

  GlenDronach ble åpnet i 1826 av James Allardice. Først og fremst er destilleriet, som ligger i Highlands, kjent for å lage whisky lagret på sherryfat. Etter en periode med Teachers som eiere, ble GlenDronach en del av BenRiach Distillery Company i 2008.
 • GlenGlassaugh

  GlenGlassaugh ble åpnet i 1875 av Oberst James Moir. Destilleriet ligger i Highlands og ble gjenåpnet i 2008 etter en pause på 20 år. GlenGlassaugh ligger i Highlands, rett ved sjøen og er kanskje mest kjent for å lage eksprimentelle uttrykk av Single Malts. GlenGlassaugh ble en del av BenRiach Distillery Company i 2013.
 • Gordon Graham’s Black Bottle’

  Historien til Black Bottle går tilbake til 1879 og til Aberdeen i Skotland, hvor de driftige Graham brødrene, som opprinnelig var te-blendere, satte seg et ambisiøst mål: å skape den perfekte blended whisky!
 • Gusbourne

  Den originale Gusbourne Estate i Appledore, Kent kan dateres tilbake til 1410. I 2004 tok Andrew Weeber over eiendommen med en klar visjon og et eneste mål: å lage den beste Engelske musserende vinen med kvalitet som kan måles mot de beste musserende viner fra hele verden.

H

 • Hernö Gin

  Hernö Gin er et svensk selskap grunnlagt av Jon Hillgren i 2011. I dag er selskapet Europas mest prisbelønte gindestilleri og kronet til verdens beste gin. På merittlisten inkluderer priser som "World’s best Gin" 2017 og 2018, samt "Gin Producer of the Year" 2017 og 2016. Hittil har destilleriet utenfor Härnösand i Ångermanland blitt tildelt over 70 internasjonale master- og gullmedaljer.

 • Höpler

  Höpler er familiedrevet og drives av Christof og hans far Jost. De holder til i Burgenland ved innsjøen Neusiedl og eier 45 hektar med vinmarker. Av produksjonen er 50% hvit vin, 45% rød og 5% søte viner.

I

 • Il Gusto della Costa

  Il Gusto della Costa er en liten og lidenskapelig produsent med fokus på å fremstille likører med bare de fineste sitrusfrukter og råvarer. Råvarene som stammer fra Amalfikysten, høstes i rett tid og behandles med tradisjonelle metoder som ivaretar naturlig aroma og parfyme.

J

 • Jack Daniel Distillery

  Jack Daniel Distillery ble grunnlagt av 16 år gamle Jasper Newton «Jack» Daniel i 1866 i Lynchburg, Tennessee. Etter Jack’s død i 1911 ble destilleriet overtatt av hans nevø Lem Motlow. Lem, og senere Lem’s fire sønner, drev Jack Daniel Distillery frem til 1956 når Brown-familien overtok.
 • Jean-Pierre Moueix

  Jean-Pierre Moueix kom til Saint-Emilion med hans foreldre i 1929. I 1937 startet han vinvirksomhet Libourne, Quai du Priourat. Vinene fra dette området var lite kjent på denne tiden og Moueix brukte tiden sin på å promotere disse vinene internasjonalt. Christian, hans andre sønn ble med i familiebedriften i 1970 og eier bedriften i dag sammen med sine barn.

K

 • Kavalan Whisky

  Kavalan er en Whisky-produsent oppkalt etter det taiwanske folkeslaget under samme navn. Destilleriet produserte sin første Whisky i 2008. Kun to år senere sjokkerte produsenten ved å utkonkurrere tre Scotch Whisky og en engelsk Whisky i en blindtest under den skotske feiringen av "Burn's Night".
 • Kein Name / Sin Nombre

  Kein Name og Sin Nombre, som på godt norsk kan oversettes til «uten navn», er bare begynnelsen på et spennende konsept. Dette er et utvalg av hvitviner basert på aromatiske druer. Vinene er alle et resultat av en arbeidsmetode der godt vinhåndverk er essensen i produksjonen, ikke design eller markedsføring. Dette gjør at produsenten kan fokusere på topp kvalitet og samtidig gi vinene en rimelig pris.
 • Kimerud

  Kimerud er et familieeid destilleri som er bygget på Kimerud Gård, og kan dateres helt tilbake til 1785. Kimerud Gård ligger i Lier kommune, vest for Oslo. Her bidrar den rene luften og gode jorden til de beste forutsetningene for dyrking av høykvalitets urter og bær. Kimerud Gård produserer mange prisvinnende giner og akevitter, blindtestet av noen av de beste kokkene og sommelierene i verden.
 • Klackabacken

  Klackabackens Bryggeri forener kreativitet og tradisjon. Resultatet? Klassikere med en twist. Vi tilbyr deg som nettopp har oppdaget mikrobrygg et klassiskt produkt, og en spennende twist til deg som ønsker det lille ekstra. Vi ønsker alle velkommen inn i Klackabackens verden.

L

 • La Maison du Whisky

  Ilegal ble 'født' i John Rexer's bar, Café No Sé, som var et eklektisk internasjonalt vannhull i Antigua, Guatemala. Ilegal er ikke forurenset av en industriell prosess, sier Rexer. Det er forførende, og like mye en tenkemåte som det er brennevin.
 • Le Soula

  Le Soula produserer viner av god kvalitet, på mange høydemeter i Fenouillédes regionen av Roussillon, ved foten av Pyrénéene. Vinene kombinerer friskhet og vitalitet, karakteristikker som stammer fra jordsmonnet og klimaet. Jorden er skrinn med mye stein, klimaet er ekstremt med varmen fra solen, kulden og regnet fra fjellene, og effekten av Tramontanevinden.
 • Los Abuelos

  Fortaleza Anejo er en ekslusiv påspandering for enhver Tequila-elsker. Flasken er også helt unik. Den er håndlaget i Mexico, med en kork som fremstiller agaveplanten som tequilaen er laget av.
 • Louis Violland

  Louis Violland ble grunnlagt i 1844, og er et av de eldste i Burgund. I 1996 overtok La Compagnie des Vins d'Autrefois negoce-aktiviteten og vinmarksarbeidet ble overlatt til Domaine de la Voungeraie.
 • Luigi Oddero

  Figli Luigi Oddero er et av de mest signifkante husene i Piemonte, med vinmakerhistorie tilbake til 1870-tallet. I dag er det Lena, enke etter den siste Luigi, som ivaretar både arv og fremtid til dette lille men viktige vinhuset.
 • Luke Lambert

  Luke Lambert er en ung vinmaker fra Australia som, ved siden av å være vinmaker for et større firma i Yarra, har satt opp sin egen virksomhet. Luke ønsker å produsere distinkte viner som er gode å drikke.

M

 • Mac Forbes

  Macgregor Forbes er en ung vinmaker som jobber knallhardt for å lage kjølige Pinoter i Yarra Valley. Mac har erfaring fra flere europeiske vinregioner og har tidligere laget vin for blant annet Dorli Von der Muhr i Carnuntum i Østerrike.
 • Manzanos Wines

  Fernandéz de Manzanos familien har holdt tradisjonen og kulturen vedlike i over 120 år. Den nåværende vingården ble bygget i 2002, og er plassert i sentrum av Azagra.
 • Marie Brizard & Roger International

  Marie Brizard ble grunnlagt i Bordeaux i 1755 og er med det Frankrikes eldste likør produsent. I over 260 år har de produsert kvalitetsprodukter preget av tradisjon og eleganse og hele veien lagt i forkant av trender.
 • Matthias et Emile Roblin

  Brødrene Matthias og Emile Roblin overtok driften av vingården på ca. 8 hektar etter sin far og onkel i 1999. Brødrene fremstiller forfriskende og tiltalende viner. Allerede med sin første årgang fikk de flere utmerkelser, og deres 2003 årgang ble i sin tid utmerket til den beste Sancerre'n i World wine Awards.
 • Michel Arnould

  Champagne Michel Arnould et Fils er en liten kvalitetsorientert familiebedrift (récoltant manipulant) som ligger i landsbyen Verzenay i underdistriktet Montagne de Reims. Champagne Michel Arnould har en lang historie som strekker seg helt tilbake til siste del av 1800-tallet.

N

 • Nederburg

  Nederburg ble etablert allerede i 1791 og er i dag et av Sør-Afrikas mest prisbelønnede og berømte vinhus. Vingården ble valgt som" Winery of the Year" i Platter i 2011,en sør-afrikansk vinguide. Eiendommen har hovedsete i Paarl, som er ca 30 min reise fra Cape Town.
 • Nobilo Wine Group

  Nobilo ble etablert i 1943, da Nikola Nobilo kom fra Kroatia til New Zealand, og plantet sine første vinstokker. Ved hjelp av 300 års familieproduksjon og hans innovative tilnærminger til vinlagring og vindyrking, ble Nikola en tidlig forkjemper for New Zealandske viner av høyeste kvalitet.

O

 • O.P Anderson

  Den 4. mai 2017 åpnet O.P. Anderson et helt nybygget destilleri i Sundsvall i Sverige, og samlet dermed all sin svenske akevittproduksjon i samme lokale. Blant de produktene som produseres i O.P. Anderson Distillery finner du blant annet snapsklassikere som Skåne Akvavit, Hallands Fläder, og ikke minst, O.P. Anderson.

P

 • Paraschos

  Grekeren Evangelos Paraschos flyttet til Friuli for å studere medisin, men endte opp med å lage vin i små kvanta til lokale restauranter. Balkankrigen torpederte markedet hans, og i 1998 startet han Paraschos på grensen mellom Italia og Slovenia, et sted hvor det er dyrket druer siden romertiden. Årsproduksjonen er mikroskopiske 20.000 flasker.
 • Pasqua

  Historien til Pasqua startet i Verona, i 1925 med brødrene Pasqua (I 2015 feiret Pasqua 90 års jubileum!). I dag pågår en gradvis overtakelse fra 2. generasjon (de tre brødrene Giorgio, Carlo og Umberto Pasqua) til en ung 3. generasjon.
 • Peter Heering

  Etablert i 1818, Heering kan på mange måter sies å være et av de første globale merkenavnene. I en tid hvor det meste av alkoholkonsumet var lokalt (gin i London, rom i Karibien), ble Heering spredt rundt verden igjennom ekspansjonen til det Britiske Imperiet og fikk en global tilhengerskare, helt ut til de ytterste utpostene av Imperiet, har spesielt blitt kjent gjennom den legendariske cocktailen Singapore Sling.
 • Philipp Kuhn

  Til tross for at Philipp Kuhn er født på 70-tallet, har han allerede tyve årganger bak seg på familieeiendommen i nordre Pfalz. Under Philipps ledelse, med assistanse av den dyktige Lars Lander, har eiendommen gradvis nærmet seg toppsjiktet av tyske produsenter.
 • PJ. Valckenberg

  P.J. Valckenberg har siden 1786 vært kjent for produksjon og eksport av tysk kvalitetsvin. Det er i dag vinmaker Tilman Queins som viderefører tradisjonen ved å lage viner av svært høy kvalitet.
 • Podere Ruggeri Corsini

  Podere Ruggeri Corsini ble grunnlagt i 1995 av ekteparet Loredana Addari og Nicola Argamante, takket være deres lidenskap for landsbygda og kjærlighet til vin. De er begge utdannet innenfor landbruk ved universitetet i Milano og har spesialisert seg i vitikultur og ønologi.

R

 • Raimat

  Raimat har vært i Codorníus eie siden 1914, og holder til Costers del Segre i Catalonia, Spania. Vingården er omfattende og er med sine 2200 hektar med vinstokker den største, enkelteide vinprodusenten i Europa. Raimat har et stort fokus på bærekraftig og økologisk vinproduksjon, og driver også en del forskning på eiendommen på dette området.
 • Ravenswood Winery

  “No wimpy wines” har, så lenge noen kan huske, vært mottoet til Ravenswood Winery i Sonoma, California. Mottoet gir uttrykk for deres sterke ønske om å lage fyldige, rike, robuste endrueviner, spesielt av Zinfandel."
 • Red Rock Zin (Altia Corporation)

  Red Rock Zin er en rødvin som kommer fra Central Valley i California. Druene er fra gamle vinstokker og jordsmonnet er rødt og vulkansk, dekket av store steiner. Dette er en smaksfull og rik vin med lavt sukkerinnhold, spesielt utviklet for den norske gane. LOW IN SUGAR - FULL IN FLAVOUR
 • Robert Mondavi

  I hjertet av Napa Valley, finner man det historiske og velkjente Robert Mondavi Winery. Robert Mondavi er kjent for å være en pionèr innen utvikling av vinindustrien i California. Her produseres noen av de mest fantastiske og prisbelønnede Cabernet Sauvignon-viner i verden.
 • Roby Marton

  Italienske Roby Marton eksperimenterer med råvarer av høy kvalitet for brennevins produksjon. Roby Marton Gin er første lanserte kommersielle produkt og blir distrubert av Italienske Eleven Trade
 • Ruffino

  Ruffino fra Toscana feiret 140-års jubileum i 2017. Fetterne Ilario og Leopoldo grunnla vingården i 1877, og tappet sin første Chianti-vin i en flaske kledd i bast. Siden har høydepunktene vært mange og utviklingen stor.

S

 • Speri Viticoltori

  Familien Speri kom til Valpolicalla for syv generasjoner siden og lager vin kun fra egne vinmarker, ca 50 hektar i hjertet av Classico. Luca er yngstemann i familien og setter sin stolthet i å lage vin slik farfar gjorde det.
 • Spirit France

  Spirit France er verdens ledende produsent av Calvados. Med flere ledende brands i kategorien deriblant Boulard. Spirit France eier og utvikler itillegg Janneau Armagnac som er kjent for sin kvalitet og sitt innovative design.

T

 • Taylor, Fladgate & Yeatman

  Taylor, Fladgate & Yeatman - eller Taylor's som er navnet firmaet er mest kjent som, ble grunnlagt i 1692 og kan i 2017 se tilbake på 325 års sammenhengende drift. Taylor's er fortsatt i privat eie med etterkommerne av grunnleggerne de viktigste eiere.
 • Tecno Azucar

  Palma Mulata Rom er inspirert av cubansk kultur og tradisjon - 'The Mulata lady' er representert i Cuba's historie som et symbol på skjønnhet og lidenskap. Mulata er en av de mest solgte rommerkene på Cuba og er nå tilgjengelig over hele verden.
 • The Mocktail Company

  The Mocktail Company kan tilby et vidt spekter med alkoholfrie cocktails. Dette kan være et mer spennende alternativ enn en vanlig leskedrikk, og er for de som vil prøve noe annerledes og vil eksperimentere med nye konsepter og smaker! The Mocktail Company er tilstede i Belgia, Nederland, Luxembourg, Frankrike.
 • Thomas Henry

  Thomas Henry er basert i Berlin, og er et ungt selskap dannet i 2010 som produserer leskedrikker og blandevann. Deres porefølje består av drikke slik som tonic, bitter lemon, ingefærøl og sodavann. I 2014 introduserte de Mystic Mango og Ultimate Grapefruit.
 • Tom Shobbrook

  Tom Shobbrook har laget vin i Chianti og andre klassiske vindistrikter og kom hjem til Barossa med et ønske om å gjøre en forskjell. Vinmarkene dyrkes biodynamisk, vinen spontanfermenterer og vinene tappes uklaret, ufiltrert og med minimal dose sulfitt rett før tapping.
 • Tres Toños

  Los Tres Toños produseres av tequilahuset "Tequila Selecto de Amatitan" i Jalisco, Mexico. Destilleriet som drives av Reynoso familien er et relativt nytt destilleri, men med gamle tradisjoner. Reynoso familien har drevet med agavedyrking i generasjoner.
 • True Colours - Altia

  True Colours er en nøye utvalgt Cava fra Altias smakseksperter. Etter en omfattende prossess hvor produsenter og produkter fra flere områder ble sammenlignet, falt til slutt valget på vinen som nå har fått navnet True Colours. Vinen kommer fra området Penedès i Spania hvor størstedelen av Cavaproduksjonen foregår.

U

 • Underberg

  Asbach ble etablert i 1892. Navnet står for kompromissløs kvalitet. I et område som tidligere var kjent for sine mange store brandyhus er Asbach eneste gjeværende brandy.

V

 • Viña Casal de Gorchs S.A.

  Fresita er en chilensk musserende vin tilsatt ekte jordbær og er en innovativ miks med smak av to verdener i ett glass. Vinen er laget på Chardonnay, Sauvignon Blanc, Moscatel og er tilsatt ferskt jordbærfruktkjøtt, som gir en frisk og naturlig jordbærsmak.

W

 • Weingut Knebel

  Weingut Knebel er en familiebedrift i Winningen nordøst i Mosel. De bratte åsryggene her samler mye varme, som gir et godt utgangspunkt for å lage modne, tørre viner. Dette er ikke lette og friske Mosel-viner, men dype, komplekse og mineralske viner med stor konsentrasjon og lengde.
 • Wenneker

  Wenneker Distilleries er 100% familie eid selskap, dedikert til å produsere og selge kvalitets likører og brennevin. Denne kvaliteten understrekes av de mange prestisjetunge medaljene produktene har vunnet. Wenneker er et av de eldste destilleriene i Nederland med en historie som daterer seg tilbake til 1693, og kan idag tilby den bredeste porteføljen av cocktail likører.
 • Woodford Reserve Distillery

  Woodford Reserve i Versailles, Woodford County er Kentuckys eldste gjenlevende destilleri (ca. 1812). Destilleriet het opprinnelig Labrot & Graham, men tok navn etter fylket det ligger i 1996 etter å ha blitt fullstendig renovert.

X

 • XUXU (Underberg)

  XUXU er en likør produsert i Tyskland, den får sin smak fra jordbær og lime, tilsatt vodka av høy kvalitet. XUXU vant gull på world spirits award (WSA) 2011, 2012, 2013 & 2014.
Du har lagt til dette elementet i din favorittliste