Producers

Península Vinicultores

Península Vinicultores er en spansk vinvirksomhet som lager og markedsfører vin. Deres verdier er at viner skal være autentiske, bærekraftige og konkurransedyktige. Selve firmaet ligger i Madrid men de tar vare på vinmarker og vingårder i hele Nord-Spania og produserer viner som er spesifikke for hver eiendom. Hver vingård fokuserer på de druetyper og viner som er best velegnet i sin region og som representerer mest autentiske og bærekraftige viner. Deres prosjekt Vinos de Montaña gjør nytte av gamle, nesten glemte vinmarker primært i Sierre de Gredos, gjør de økonomisk bærekraftige for dyrkerne og unngår at de blir forlatt. Península Vinicultores tar hele prosessen på alvor og jobber iherdig for å levere det beste fra vinmarken til glasset.

The Saratsu Vineyard

Vinos de Montaña er en prosjekt som fokuserer på viner fra høyliggende vinmarker i Sierra de Gredos og andre gamle område i Sistema Central fjellkjedet som krysser Spania på tvers fra øst til vest. Hovedsaklig er det gamle Garnacha vinstokker på granitt som lager perfumerte, delikate og ferske viner som viser karakter av sine enkelte vinmarker og kommuner. 

 

Teamet bak Península er unikt på mange måter, erfarne vinprodusenter, en Master of Wine og andre med lang erfaring fra vinbransjen. Teamet er virkelig globalt og flerkulturelt. Etter å ha bodd, jobbet med, laget og solgt vin rundt om i verden i flere tiår, samler de kunnskap om og respekt for terroir og tradisjon.

Sierra de Gata

Produkter

Du har lagt til dette elementet i din favorittliste