Producers

Larsen

Jens Reidar Larsens eventyr
En ung nordmann ivrig på å utforske verden går om bord i et skip til Amerika, men et langt stopp i Bordeaux for å reparere skipet endrer skjebnen hans for alltid. Fastsatt på å tjene penger før eventyret fortsetter finner han seg jobb i en by lenger nord : Cognac, her møter han også en lokal jente som han gifter seg med og byen blir hans nye hjem. Snart oppdager Jens Reidar en ny lidenskap; cognac. Han blir snart en ekspert, lærer om de velholdte hemmelighetene til kjellermesterene og utforsker de forskjellige stilene som finnes.


Jens Reidar Larsen lanserer en ny visjon for cognac, en unik stil som får ut de fruktige aromaene til druene. Han skaper sin første blend ved å bruke druer fra Fins Bois for finesse og Petite Champagne for den runde og fyldige smaken, dette er begynnelsen til Larsen Cognac som grunnlegges i 1926.
Hemmeligheten bak hans blend er fortsatt beholdt i hans originale notatbok, den hellige gralen for hans etterfølgere og en garanti for den unike Larsen stilen i fremtiden.

Produkter

Du har lagt til dette elementet i din favorittliste