Produsenter

A

 • Abbazia

  Casa Vinicola Abbazia ligger i Santo Stefano Belbo, en liten by mellom Langhe Monferrato og Roero i Piemonte i Nord-Italia. Selve vinproduksjonsanlegget er bygget rundt et gammelt kloster med fundamenter til et tempel fra Romerriket. Navnet Abbazia betyr kloster. Inne i klosteret kan man se gamle skripter og skulpturer. Abbazia eier ca. 60 hektar vinmarker. I tillegg til å lage de historiske og mest kjente vinene fra regionen - Moscato, Nebbiolo og Barbera, er Abbazia også den eneste produsenten i Italia, som får lov til å produsere Prosecco DOC utenfor DOC-området i Veneto.

  Første beplanting av vindruer startet allerede i 1848. Santero familien tok over i 1957, og innførte da store oppgraderinger og moderniseringer. I dag er Abbazia fortsatt en viktig aktør i det lokale samfund, kultur og historie.
 • Adega Condes de Albarei

  Adega Condes de Albarei ble grunnlagt i 1988 og er et kooperativ bestående av nesten 400 vindyrkere/eiere, og ligger i Salnès dalen i hjertet av DO Rias Baixas. De er regnet som en av produsentene med høyest kvalitet i regionen.
 • AIX

  Blant oaser av naturlig kildevann, sypresser og gamle steinvillaer ute på landsbygda i AIX-en-Provence, finner vi det 130 år gamle vinhuset Maison Saint AIX. Her lot kunstnere som Cezanne og Van Gogh seg inspirere til sine mest kjente malerier. På den tiden var AIX en trøffelfarm, men ble lagt om til vindyrking tidlig på 1900-tallet.
 • AliasSmith

  Velkjente merkevarer som Montelobos Mezcal, Don Abraham og Tres Tonos tequila importeres til Europa av AliasSmith, i tillegg er AliasSmith eier og produsent av merkevarer som Beso agavesirup
 • Allesverloren Est.

  Allesverloren er en av de eldste vingårdene i Sør-Afrika. Eiendommen ble av guvernøren i Cape gitt til en enke som het Cloete. Cloete var en av de første nybyggerne som slo seg ned i Swartland, og her etablerte hun en liten gård. Etter en tur til Stellenbosch kom Cloete hjem og fant gården plyndret og brent ned, da hun møtte dette synet ytret hun ordet "Allesverloren" - alt er tapt. Men alt var ikke tapt, og gården ble bygget opp igjen. Eiendommen har siden 1876 vært i Malan familiens eie og drives i dag av den kjente vinmakeren Danie Malan.
 • Altia - Chill Out

  CHILL OUT er en serie kvalitetsviner fra nøye utvalgte vingårder rundt om i verden - fra Australia og Sør-Afrika til Tyskland og Spania. Serien inneholder en rekke druesorter og smakprofiler som er enkle å like. Ukompliserte og gode viner som faller i smak hos mange og som passer både til en begivenhet i gode venners lag og til en god middag hjemme i fred og ro.
 • Altia - Koskenkorva

  Koskenkorva eies av Altia som er et ledende vin- og brennevinselskap som tilbyr kvalitetsmerkevarer i de nordiske og baltiske landene. I landsbyen Koskenkorva i Finland er ikke livet komplisert. De har bra korn, rent vann, dedikerte lokale bønder og en topp moderne destillasjonsprosess. De jobber med de beste ingrediensene i naturen for å lage en behagelig og ekte Vodka. Koskenkorva destilleres i Koskenkorva og tappes i Rajamäki, sør i Finland.
 • Altia Corporation

  Altia er et ledende vin- og brennevinsselskap som tilbyr kvalitetsmerkevarer i de nordiske og baltiske landene. Altia produserer, markedsfører, selger, importerer og eksporterer alkoholholdige drikkevarer i disse markedsområdene. Altia har et bredt produksjons-, logistikk- og salgsapparat, noe som gir nærhet til lokale kunder, partnere og forbrukere.
 • Amarula - Distell Limited

  Amarula blir laget av marulafrukten fra Phalaborwa i Sør-Afrika, og solgt til over 100 land over hele verden. Marula-treet er kilden til flere fascinerende legender, og er en hellig del av afrikansk kultur, bl.a. er det i Swaziland en årlig Marula-festival i kongens residens. Elefanter reiser mange mil for å finne den ville frukten, fra 'Elefant- treet', dette treet er beskyttet under sør-afrikansk lov.
 • André Brunel

  André Brunel er av de største navnene i Rhône-dalen, i Frankrikes mest historiske appellasjon, Châteauneuf-du-Pape. Her har familien Brunel holdt til siden 1700-tallet, og gården Les Cailloux teller nå 40 hektar vinmark med gamle vinstokker; Grenache, Syrah og Mourvedre. Herfra kommer Côtes du Rhône, enkeltvinmarksvinen Cuvée Sommelongue, Châteauneuf-du-Pape (Les Cailloux) og Cuvée Centenaire (Châteauneuf-du-Pape fra en parsell plantet i 1889). Vin fra deres egne vinmarker er HVE sertifisert.
 • Astoria

  Paolo og Giorgio Polegato som grunnla Astoria i 1987 kommer fra en gammel vinmaker familie i Veneto. De gjorde seg bemerket tidlig og er i dag en av de ledende produsentene av Prosecco i DOCG appelasjonen Conegliano – Valdobbiadene.
 • Aujoux

  Stiftet i Beaujolais i 1938 av Jean-Marc Aujoux. Vineriet var hovedsaklig fokusert på Beaujolais viner i utgangspunktet men har spesialisert seg også på andre regioner i de senere år, og produserer idag vin fra Beaujolais, Burgund, Rhônedalen, Provence og Languedoc. Vineriet ligger i Fleurie, Beaujolais.
 • Aveleda

  Aveleda er blant Portugals eldste, største og mest berømte vinprodusenter. Det er mye takket være denne produsenten at Vinho Verde har markert seg på verdenskartet. Vinen Casal Garcia er den mest kjente ambassadøren for Vinho Verde og eksporteres i dag over hele verden. Vinen lages og tappes på Quinta da Aveleda, vinprodusenten som har vært familieeid de siste 325 årene. Vinmarkene er på om lag 120 ha og huset er kjent for prisgunstige viner.

B

 • Barsol (Bodega San Isidro)

  Barsol er den ultimate håndverksmessige Pisco. Pisco Barsol er destillert på La Bodega San Isidro som ligger i den solrike Ica-dalen, Publo Nuevo-distriktet, i Ica, Peru, som har aner helt bak til starten av 1800-tallet. Mannen bak disse Fantastiske Piscoer er master destiller Diego Loret De Mola som er en av de største innen Pisco produksjon og som har gjort Barsol til den største Pisco-eksportøren i Peru.
 • BBC Wines and Spirits

  Produsenten BBC, som ble grunnlagt i Bordeaux av eksperter innen markedsføring og internasjonal handel med vin og brennevin, har spesialisert seg på etablering, innovasjon og distribusjon av moderne og toppklasses produkter.
 • BenRiach

  BenRiach er det lille destilleriet med den store samlingen av eksperimentelle fat med Singel Malt Whisky. De er ikke redd for å bryte med konvensjonene for å skape nye og spennende Single Malts og kaller selv det de driver med for Maltology. Destilleriet finner vi midt i hjertet av Speysideregionen rett ved landsbyen Longmorn i Morayshire. Malting står sentralt i whiskyproduksjonen og det har vært maltproduksjon hos BenRiach helt siden destilleriet ble grunnlagt i 1898. Fra tidlig på 1970-tallet har BenRiach laget både peated og un-peated Single Malts.
 • Berentzen Gruppe

  Grunnlagt i Haselünne, Tyskland i 1758 av Johann Bernhard Berentzen som et lite lokalt korn destilleriet har House of Berentzen vokst og utviklet seg til en leverandør av globale merkevarer som tilbyr århundrer med kunnskap. Den nøye overvåkningen av produksjonen garanterer den unike kvaliteten man har funnet i hver flaske i over 250 år.
 • Bodegas Bilbainas

  Viña Pomal er flaggskipet som produseres av Bodegas Bilbainas i Rioja Alta, og er en av de eldste eiendommene i Rioja. Druene kommer fra over 90 hektar med vinmarker med en gjenomsnittsalder på 20 år, plassert i Haro i Rioja Alta. Eiendommen har ulike økosystemer med ulikt jordsmonn og varierende grad av soleksponering.
 • Bodegas Campillo

  Bodegas Campillo, underlagt Bodegas Faustino er en eksepsjonell flott vingård som ligger midt i vinmarken og er derfor et av få eksempler på Château-modellen i Rioja regionen. 
 • Bodegas Faustino

  Bodegas Faustino er en familieeid og familiedrevet produsent i Rioja som ble grunnlagt i 1861. Faustino var fornavnet til bestefaren til José Miguel Martinez Zabala, som er fjerde-generasjons eier av Grupo Faustino. Faustino feirer 160-årsdag i 2021.
 • Bodegas Leganza

  Denne vinen blir produsert av den spanske produsenten Bodegas Condesa de Leganza, som er eid av Faustino-gruppen. Eiendommen har en 524 hektar stor skrånende vinmark hvor Tempranillo, Cabernet Sauvignon, Merlot, Sauvignon Blanc, Viura og Verdejo dyrkes.
 • Bodegas Portia

  I 1990 startet Grupo Faustino sin største satsning hittil og kjøpte 160 hektar land i Ribera. De tok med sine 140 års erfaring i druedyrkning og vinproduksjon og lager noen av de beste vinene i Ribera del Duero. Bodegas Portia har som mål å bli like toneangivende i Ribera del Duero som Bodegas Faustino er i Rioja.
 • Bunnahabhain Distillery

  Bunnahabhain (uttales Bū-na-ha-venn) ligger på den isolerte nord-østre enden av Islay ved elven Margdale, derav navnet Bunnahabhain som betyr "elvemunning" på Gælisk.

C

 • Canti

  Canti er en stor vinprodusent som holder til i Piemonte. Druene hentes fra en rekke Canti eiendommer i området. Canti eier også vingårder i andre områder i Italia.
 • Carpano

  Skapt av Antonio Benedetto Carpano som var en italiensk Distiller, kjent for å ha oppfunnet Vermouth og dermed aperitiff. Carpano Vermouth er nå produsert og distribuert av Fratelli Branca Distillerie i Milano, og inkluderer: Carpano Classico Vermuth, Carpano Bianco, Carpano Dry, Carpano Antica Formula og den opprinnelige aperitive "Punt e Mes" samt Carpano Aromatic Bitter.
 • Casa de Mouraz

  Casa Mouraz er en liten økologisk sertifisert familieeiendom i Dao, Portugal. Antonio Ribeiro og Sara Dionisio driver 10 plotter biodynamisk, tilsammen 15 hektar med lokale og tradisjonelle druer som Touriga Nacional, Tinta Roriz, Alfrocheiro, Jaen, Malvasia Fina, Bical, Cerceal og Alvarinho.
 • Casa Lumbre - Destilería y Bodega Abasolo

  Mexican craft and culture. Premium liquid and lifestyle. Casa Lumbre's award-winning spirits offerwide-ranging versatility, one-of-a kind tasting experiences, and strong shelf presence.
 • Casa Montelobos

  Montelobos er en mezcal som er skapt ut ifra en visjon og med et formål – benytte den beste økologiske agaven og ved hjelp av artisanale og tradisjonelle metoder, skape en perfekt balansert mezcal med en ekstraordinær kompleksitet.
 • Cave de Pongracz

  Desiderius Pongracz var mannen som grunnla Cave de Pongracz. Etter mange år preget av krig å tortur, hadde han muligheten å returnere til sitt hjemland Ungarn. Ungarn var i disse tider kontrollert av Soviet, så han valgte isteden å søke sin lykke i Afrika. Etter noen år i Namibia kom han endelig til Stellenbosch, i 1958. Han jobbet mangtallige år med agrikultur og vitikultur, og med hans innovative visjoner og enorme kunnskap ble han en viktig del i utviklingen av Sør Afrika som vinland. Han var bland annet delaktig i å ta inn og sprede kjente druer som Chardonnay, Pinot Noir og Sauvignon Blanc. Han var en pioner når det kom til nye teknikker og skrev utallige bøker og publikasjoner.
 • Cave de Turckheim

  Turckheim er en liten by i det sentrale Alsace med noen av de beste vinmarker distriktet kan by på. Cave de Turckheim er et anerkjent kooperativ og kjent som en av de aller beste storprodusentene av Alsacevin.
 • Cellars Scala Dei

  Scale Dei er et gammelt kloster grunnlagt av munker i det 12. århundre. Munkene begynte etterhvert å dyrke vinplanter og Scala Dei ble dermed den første vingården i Priorat.
 • Chambord

  Etablert 1982 i Loiredalen og inspirert av likører som var produsert i området siden 1600-talet.
 • Champagne Louis Roederer

  Champagne Louis Roederer ble grunnlagt i Reims i 1776 av far og sønn Dubois, som senere solgte firmaet til Nicolas Schreider. Schreiders nevø, Louis Roederer, begynte sin karriere i firmaet i 1827 og arvet bedriften i 1833 da onkelen døde.
 • Champagne Louis Roederer/Chateau de Selle

  Champagneprodusenten Louis Roederer eier 86 % av By Ott*. Marcel Ott kom opprinnelig fra Alsace, men flyttet til Provence fordi han ønsket å lage en seriøs rosé. Château de Selle Coeur de Grain produseres på Château de Selle, en av Dom. Otts tre eiendommer for produksjon av rosévin.
 • Champagne Louis Roederer/Clos Mireille

  Champagne produsenten Louis Roederer eier siden begynnelsen av 2013, 86% av Domaines Ott*. Marcel Ott kom opprinnelig fra Alsace, men flyttet til Provence for at han ønsket å lage en seriøs rosé. Eiendommen Domaines Ott*Clos Mireille ligger bare noen få 100 meter fra havet, rett utenfor La Londe, i nærheten av Fort de Brégançon i Côtes de Provence .
 • Champagne Louis Roederer/Domaines Ott

  Champagneprodusenten Louis Roederer eier, siden begynnelsen av 2013, 86% av Domaines Ott*. Marcel Ott kommer opprinnelig fra Alsace, men flyttet til Provence fordi han ønsket å lage en seriøs rosé. Eiendommen Domaines Ott*Clos Mireille ligger bare noen få hundre meter fra havet, rett utenfor La Londe, i nærheten av Fort de Brégançon i Côtes de Provence .
 • Charles Smith

  Charles Smith er en eksentrisk tidligere rockeband manager som fikk stor passion for vin, da han i hans daværende jobb ofte var ute å spiste og drakk godt. Han jobbet med velkjente rockeband i 9 år i Skandinavia, før han bestemte seg for å flytte tilbake til USA i 1999.
 • Château de Pez

  Château de Pez, vest for kommunen Saint-Estèphe, er sammen med Calon Ségur, den eldste av vinmarkene i Bordeaux. Dens 39 sammenhengende hektar har ideell eksponering på høydene som omgir selve Châteauet.
 • Château Pichon-Longueville Comtesse de Lalande

  Historisk var Comtesse de Lanande en del av Château Pichon Longueville, eid av Baron Joseph de Pichon Longueville. Da han døde i 1850 ble eiendommen arvet av barna Raoul og Virginie. Raouls halvdel ble Château Pichon-Loungeville Baron, mens Virginies del ble Chäteau Pichon-Loungeville Comtesse de Lalande.
 • Codorníu

  Codorníu ble grunnlagt i 1551 og er det eldste familiedrevne firmaet i Spania, og også blant verdens eldste. Cavaeventyret ble startet av den unge José Raventos som var eventyrlysten og dro ut på en reise i Europa og endte opp i Champagne i Frankrike. Her ble han kjent med hemmeligheten bak franskmennenes musserende suksess.

D

 • De Kuyper Royal Distillers

  De Kuyper har vært en familiebedrift helt siden 1695, og tilbyr et bredt utvalg av cocktail-likører i over 100 land. Ved å mikse eller omdestillere brennevin med frukt, planter eller ren juice, tilfører De Kuyper helt naturlige smaker og ingredienser til likørene sine. Det er ikke uten grunn at bartendere verden over velger Triple Sec, Peachtree, Blue Curacao og Watermelon i sine cocktails. De Kuyper Royal Distillery er kåret til beste likørprodusent flere år på rad av International Spirits Challenge

 • Deanston Distillery

  Fra bomullsmølle til distilleri - en historie om innovasjon og fornyelse.
  Historien om Deanston Distillery strekker seg tilbake til 1758 da det ble etablert en bomullsmølle ved ‘River Teith’. I 1965 stengte dørene for bomullsproduksjon, men istedenfor å være slutten på en æra ble dette en ny begynnelse og en ny spesialisering for Deanston. Selve bomullsmøllen var kjent som et sted for innovasjon og kreativitet og dette setter fortsatt sitt preg; salen for bomullsveving med sin stabile temperatur har vist seg å være perfekt for lagring av whisky og de gamle elektriske turbinene sørger fortsatt for all elektrisitet. I 1974 ble den første flasken med Deanston Highland Single Malt produsert.
 • Demerara Distillers Europe B.V.

  Demerara Distillers er en romprodusent som ligger i Guyana. Offisielt tilhører det Karibien, men ligger på fastlandet i den nordøstlige delen av Sør-Amerika.
 • Destilería Las Americas (Don Abraham)

  Destilería Las Americas er et lite håndtverks destilleri som kun produserer et fåtall tequila, destilleriet holder til i Amatitlán, Jalisco. All agaven som benyttes til tequila produksjon er fra deres egne felt i fjellskråningene i det som kalles «the tequila valley».

 • Domaine Chiroulet

  Beliggende i en av de høyeste åssidene i Gascogne, 180 meter over havet, har Domaine Chiroulet blitt oppkalt etter vinden som plystrer eller "Chiroula" som det heter på lokal dialekt. Domaine Chiroulet kultiverer 45 hektar vinmark, med vinstokker som er mellom 10 til 40 år gamle.
 Med vinmark som primært er sørvendt og en frisk vind som beskytter mot sykdommer, kan de år etter år kan høste druer som oppnår perfekt modenhet.
 • Domaine des Chenevieres

  Domaine des Chenevières er en eiendom på tilsammen 15 hektar. Deres Premier Cru vinmarker er beplantet med eldre vinstokker, hvor de eldste er fra 1925. Frédéric Guéguen er vinmaker på Domaine des Chenevières. Han er en meget dyktig og lidenskapelig ung vinmaker, født og oppvokst med vin. Vinene er klokkerene og intense aromaer av eple, lime, pære, hvite blomster og mye mineraler.
 • Domaine des Malandes

  Domaine des Malandes ble grunnlagt i 1986 og er drevet av Lyne Marchive. Eiendommen er på 29 hektar og ligger 150-250 moh. i et rikt kimmeridge jordsmonn med opptil 40 år gamle vinranker. Med seg på laget har hun vinmakeren Guénolé Breteaudeau, han tilhører skolen som mener vinene skal gjenspeile vinmarkenes jordsmonn og mikroklima. Bruken av eik er derfor svært sjelden, noe som gir veldig rene og klokkeklare viner. Alle deres viner er veganske og de er i økologisk konversjon siden 2019.
 • Domaine Desertaux-Ferrand

  Vinbønder fra far til sønn siden 1899. Domaine Desertaux-Ferrand ble grunnlagt i 1899 av Amable Desertaux, og tok virkelig fart på 1960-tallet da hans barnebarn Bernard Desertaux og hans kone Janine tok ansvaret. Deres barn Christine, Vincent og hans kone Geneviève tok over på 90-tallet, og styrer eiendommen i dag.

  Eiendommen har ca 20 hektar. Selv om Domaine har noen få nyere plantinger, er de aller fleste vinstokkene i gjennomsnitt over 30 år gamle. Domaine Désertaux-Ferrand ligger i Corgoloin, ideelt plassert i hjertet av Bourgogne, der Côte de Nuits og Côte de Beaune møtes.
 • Domaine Zinck

  Domaine Zinck ble startet i 1964 av Paul Zinck. I dag er det sønnen Philippe og hans kone Pascale som driver den 20 hekatar stor eiendommen. Med respekt for verdiene av den familieeide bedriften, har Philippe klart å skape en balanse mellom den tradisjonelle småskalametoden med nye produksjonsteknikker.
 • Domaines Lupier

  Domaines Lupier er en av de grønneste vinplantene på den spanske vinjorden. Prosjektet Lupier startet i 2007 med anskaffelsen av 27 plott med eldgamle vinstokker i Navarra, derav flertallsformen av domaine. Teigene ligger avsides til og flere av dem ligger ikke engang i umiddelbarhet nærhet til vei, som betyr at arbeidet i vinmarken er manuelt eller med hest. Første årgang var 2008. Det lages to viner fra de 27 teigene, El Terroir, basert på de 60-80 år gamle vinstokkene, og La Dama basert på de enda eldre stokkene.
 • Douglas Laing & Co LTD

  Douglas Laing ble etablert i 1948 og er en ledende skaper og leverandør av den fineste Scotch Whisky med spesielt fokus på håndverk, Small Batch og Single Cask-flasker. En stolt familiebedrift i sin tredje generasjon, er deres mål å kontinuerlig overgå forventningene til sine kunder og forbrukere over hele verden ved å tilby den mest spesielle, kvalitetsdrevne og unike Scotch Whisky-opplevelsen.
 • Drostdy-Hof

  Drostdy-Hof ble stiftet i 1804 og ligger i Tulbagh dalen, en frodig og fruktbar dal omgitt av fjellkjeden Witzenberg. Eiendommens vakre hus som også pryder etiketten, er designet av den kjente franske arkitekten Louis Michel Thibault. Huset ble ferdigstilt i 1806.
 • Dufouleur Père et Fils

  Dufouleur familien har dype røtter i Nuits st. Georges og startet å produsere vin allerede i 1596.
 • Durbanville Hills

  Durbanvill Hills er et moderne vineri rett i utkant av Cape Town som lager cool climate viner med finesse.

F

 • Feliciano Vivianco Asociados (Viviana)

  Viviana tequila produseres av "Feliciano Vivanco Y Asociados" som holder til i Los Altos regionen i Jalisco, Mexico. Selskapet startet opp i 1919 og drives av 4. og 5. generasjon Vivanco som fortsatt ivaretar den tradisjonelle produksjonsprosessen.
 • Finca Las Moras

  La Bodega Finca Las Moras begynte som et eksperiment og etter mange år med hardt arbeid og pasjon ble de den første produsenten av høykvalitetsviner i San Juan området. I dag er de en av de ledende argentinske produsentene med stor portfeølje av spennende høykvalitetsviner.
 • Finlandia

  Finlandia Vodka er destillert fra det fineste bygg, holdt friskt og rent av de kalde finske vinterne, og som sakte og sikkert har spiret i sommermånedene under midnattssolen. Deretter blir bygget raffinert av destilleriets state of the art"-kontinuerlige destillasjonsprosess."
 • Fords Gin

  Det unge ikonet Fords Gin ble lansert i 2012, hjertebarnet til Simon Ford som ønsket å skape en anvendelig «go to» cocktail gin som skal passe i alle gin baserte drinker, alt fra Negroni og Singapore Sling til Bramble og en klassisk G&T
  Etter å ha jobbet iherdig med prosjektet var Simon endelig klar til å produsere sin nyutviklede gin, raskt fremstod både partner og produksjonssted klart, med på laget fikk han med en sann legende når det gjelder gin, Charles Maxwell, tiende generasjon Master Distiller med en familie historie som strekker seg tilbake til 1600-tallet med gin destillering. Maxwell selv har over 40 års erfaring med destillering og har hentet hjem utallige utmerkelser for sine kreasjoner.
  Selve destilleriet hvor Fords Gin lages og som drives av Charles Maxwell er Thames Distillers og ligger midt i hjertet av London, to tradisjonelle pot stills med navnene Tom Thumb og Thumbelina benyttes til produksjon av Fords Gin.
 • Fratelli Branca

  Fratelli-Branca ble etablert 1845 i Milan av Bernadino Branca.
  Familjen Branca produserer fortsatt idag den legendariske og kultforklarte Fernet Branca i sentrale Milan.
  I tillegg til Fernet produserer man her og bland annet Brancamenta, Caffé Borghetti og Sambucca Borghetti.

G

 • GlenDronach

  GlenDronach ble åpnet i 1826 av James Allardice. Først og fremst er destilleriet, som ligger i Highlands, kjent for å lage whisky lagret på sherryfat. Etter en periode med Teachers som eiere, ble GlenDronach en del av BenRiach Distillery Company i 2008.
 • GlenGlassaugh

  GlenGlassaugh ble åpnet i 1875 av Oberst James Moir. Destilleriet ligger i Highlands og ble gjenåpnet i 2008 etter en pause på 20 år. GlenGlassaugh ligger i Highlands, rett ved sjøen og er kanskje mest kjent for å lage eksprimentelle uttrykk av Single Malts. GlenGlassaugh ble en del av BenRiach Distillery Company i 2013.
 • Gordon Graham’s Black Bottle’

  Historien til Black Bottle går tilbake til 1879 og til Aberdeen i Skotland, hvor de driftige Graham brødrene, som opprinnelig var te-blendere, satte seg et ambisiøst mål: å skape den perfekte blended whisky!

H

 • Hernö Gin

  Hernö Gin er et svensk selskap grunnlagt av Jon Hillgren i 2011. I dag er selskapet Europas mest prisbelønte gindestilleri og kronet til verdens beste gin. På merittlisten inkluderer priser som "World’s best Gin" 2017 og 2018, samt "Gin Producer of the Year" 2017 og 2016. Hittil har destilleriet utenfor Härnösand i Ångermanland blitt tildelt over 70 internasjonale master- og gullmedaljer.

 • Höpler

  Höpler er familiedrevet og drives av Christof og hans far Jost. De holder til i Burgenland ved innsjøen Neusiedl og eier 45 hektar med vinmarker. Av produksjonen er 50% hvit vin, 45% rød og 5% søte viner.

J

 • Jack Daniel Distillery

  Jack Daniel Distillery ble grunnlagt av 16 år gamle Jasper Newton «Jack» Daniel i 1866 i Lynchburg, Tennessee. Etter Jack’s død i 1911 ble destilleriet overtatt av hans nevø Lem Motlow. Lem, og senere Lem’s fire sønner, drev Jack Daniel Distillery frem til 1956 når Brown-familien overtok.
 • James Sedgwick Distillery

  Three Ships Whisky er produsert på The James Sedgwick Distillery i Wellington, Sør-Afrika. Destilleriet ligger omtrent en times kjøretur fra Cape Town og er det eneste kommersielle whiskydestilleriet i Afrika.
 • Jean-Pierre Moueix

  Jean-Pierre Moueix kom til Saint-Emilion med hans foreldre i 1929. I 1937 startet han vinvirksomhet Libourne, Quai du Priourat. Vinene fra dette området var lite kjent på denne tiden og Moueix brukte tiden sin på å promotere disse vinene internasjonalt. Christian, hans andre sønn ble med i familiebedriften i 1970 og eier bedriften i dag sammen med sine barn.

K

 • Kavalan Whisky

  Kavalan er en Whisky-produsent oppkalt etter det taiwanske folkeslaget under samme navn. Destilleriet produserte sin første Whisky i 2008. Kun to år senere sjokkerte produsenten ved å utkonkurrere tre Scotch Whisky og en engelsk Whisky i en blindtest under den skotske feiringen av "Burn's Night".
 • Kein Name

  Kein Name, som på godt norsk kan oversettes til «uten navn», er bare begynnelsen på et spennende konsept. Dette er et utvalg av 'cool climate' viner, basert på aromatiske druer. Vinene er alle et resultat av en arbeidsmetode der godt vinhåndverk er essensen i produksjonen, ikke design eller markedsføring. Dette gjør at produsenten kan fokusere på topp kvalitet og samtidig gi vinene en rimelig pris. For hver enkel vin i Kein Name familien har vi fantastiske produsenter vi samarbeider med. Vinene skal være aromatiske, friske, 'usminkede' og direkte deilige viner som man vet er verdt prisen.
 • Kimerud

  Kimerud er et familieeid destilleri som er bygget på Kimerud Gård, og kan dateres helt tilbake til 1785. Kimerud Gård ligger i Lier kommune, vest for Oslo. Her bidrar den rene luften og gode jorden til de beste forutsetningene for dyrking av høykvalitets urter og bær. Kimerud Gård produserer mange prisvinnende giner og akevitter, blindtestet av noen av de beste kokkene og sommelierene i verden.
 • Klackabacken

  Klackabackens Bryggeri forener kreativitet og tradisjon. Resultatet? Klassikere med en twist. Vi tilbyr deg som nettopp har oppdaget mikrobrygg et klassiskt produkt, og en spennende twist til deg som ønsker det lille ekstra. Vi ønsker alle velkommen inn i Klackabackens verden.

L

 • Larsen

  Jens Reidar Larsens eventyr
  En ung nordmann ivrig på å utforske verden går om bord i et skip til Amerika, men et langt stopp i Bordeaux for å reparere skipet endrer skjebnen hans for alltid. Fastsatt på å tjene penger før eventyret fortsetter finner han seg jobb i en by lenger nord : Cognac, her møter han også en lokal jente som han gifter seg med og byen blir hans nye hjem. Snart oppdager Jens Reidar en ny lidenskap; cognac. Han blir snart en ekspert, lærer om de velholdte hemmelighetene til kjellermesterene og utforsker de forskjellige stilene som finnes.


 • Le Soula

  Le Soula produserer viner av god kvalitet, på mange høydemeter i Fenouillédes regionen av Roussillon, ved foten av Pyrénéene. Vinene kombinerer friskhet og vitalitet, karakteristikker som stammer fra jordsmonnet og klimaet. Jorden er skrinn med mye stein, klimaet er ekstremt med varmen fra solen, kulden og regnet fra fjellene, og effekten av Tramontanevinden.
 • Leitz

  Leitz-familen har vært forbundet med vin i Rheingau i Tyskland siden midten av 1700-tallet. I dag er det Johannes Leitz som leder vingården i Rüdesheim. Familien eier rundt 40 ha vinmarker, de fleste i bratt terreng ved siden av elven Rhein. De har størst fokus på Riesling, men deres Pinot Noir, som i Tyskland kalles for Spätburgunder, er også av høy kvalitet. I løpet av de siste tiårene har Weinut Leitz vunnet nasjonal og internasjonal erkjennelse for deres utsøkte viner.
 • Louis Violland

  Louis Violland ble grunnlagt i 1844, og er et av de eldste i Burgund. I 1996 overtok La Compagnie des Vins d'Autrefois negoce-aktiviteten og vinmarksarbeidet ble overlatt til Domaine de la Voungeraie.
 • Luigi di Grasso

  Piemonte er en av Italias, og kanskje til og med en av verdens mest anerkjente vinregioner. Herfra kommer fantastiske viner laget av blant annet Barbera og Nebbiolo. Mellom bølgende landskap finner du åssider dekket av vinmarker som vokser på mineralsk jordsmonn. Naturen forfører deg fra første sekund, og likeså gjør maten og vinene. Serien med viner fra Luigi di Grasso består i dag av to viner, en laget av Barbera og en laget av Nebbiolo. Dette er viner som viser regionen på sitt aller beste, og du kan forvente eleganse, finesse og kompleksitet. Druene kommer fra høytliggende, eldre vinmarker, noe som gir fylde og kompleksitet til vinen. Vinmaking er nøye overvåket for å sørge for en fantastisk vinopplevelse når du nyter ett glass, eller to.
 • Luigi Oddero

  Figli Luigi Oddero er et av de mest signifkante husene i Piemonte, med vinmakerhistorie tilbake til 1870-tallet. I dag er det Lena, enke etter den siste Luigi, som ivaretar både arv og fremtid til dette lille men viktige vinhuset.
 • Luke Lambert

  Luke Lambert er en ung vinmaker fra Australia som, ved siden av å være vinmaker for et større firma i Yarra, har satt opp sin egen virksomhet. Luke ønsker å produsere distinkte viner som er gode å drikke.

M

 • Mähler-Besse - Château Cheval Noir

  Cheval Noir har tilhørt til familien Mähler-Besse siden 1937. Legenden forteller at i selve hjertet av Saint-Emilion, en sterk og elegant svart hest jobbet i vinmarkene og de vinmarkene, hvor han jobbet, produserte vinene av høyest kvalitet - Grands Vins of Cheval Noir, rene og elegante viner som fremstiller sin eksepsjonell terroir.

  Vinene er laget med en stor andel av Merlot som kombineres mykhet med nydelige fruktaroma.

  Hubert de Boüard, som er kjent vinmaker og medeier av Chateau Angelus, er involvert i fremstilling av Grands Vins of Cheval Noir.
 • Marie Brizard

  Marie Brizard ble grunnlagt i Bordeaux i 1755 og er med det Frankrikes eldste likør produsent. I over 260 år har de produsert kvalitetsprodukter preget av tradisjon og eleganse og hele veien lagt i forkant av trender.
 • Marqués de Vitoria

  Marqués de Vitoria har satset siden 1995 på å lage moderne og bærekraftige viner, hvor tydelig fruktpreg kombineres med tradisjonnel eikefat. Det er to viktige prinsipper - omsorg og omhu i vinmarken samt med innovasjon og moderne teknikker i kjelleren. Vingården ligger i Oyón i Rioja Alavesa med vinmarkene i 650 moh.
 • Matthias et Emile Roblin

  Brødrene Matthias og Emile Roblin overtok driften av vingården på ca. 8 hektar etter sin far og onkel i 1999. Brødrene fremstiller forfriskende og tiltalende viner. Allerede med sin første årgang fikk de flere utmerkelser, og deres 2003 årgang ble i sin tid utmerket til den beste Sancerre'n i World wine Awards.
 • MAURO SEBASTE

  Mauro Sebaste er sønnen til Sylla, en legende og kjent vinekspert i Lange. Når hun gikk vekk startet Mauro å lage vin selv, og idag driver han og fruen sin vingården Mauro Sebaste. Den nye generasjonen, datterene Sylla og Angelica, jobber og i familiebedriften.

  Mauro har 30 ha med nøye utvalgte vinmarker i Alba, Serralunga, Barolo, La Morra, Verduno, Vinchio, Diano d’Alba, Montelupo, Mango, Piobesi d’Alba e Vezza d'Alba. Mauro er innvolvert i alle deler av vinifikasjon og vinmaking; kontrollerer jordsmonn, jobber med trimming, green harvest og når det er tid å høste organiserer han alt personlig og er delaktig i å kontrollere alle druene som blir valgt ut. Alt blir plukket for hånd og går gjennom flertallet selektioner før de ender opp i gjæringstanken. Han er meget detaljsyrt både i vinmarken og i vineriet.

  Deres produksjonsanlegg er innovativt, moderne og energi sparende. I vinkjelleren flyttes vinene rundt i forskjellige fat for å gi vinen eksakt den stil som Mauro mener er riktig for hver enkelt vin. Totalt produseres rundt 120'000 flasker vin per år.
 • Mulata de Cuba

  Palma Mulata Rom er inspirert av cubansk kultur og tradisjon - 'The Mulata lady' er representert i Cuba's historie som et symbol på skjønnhet og lidenskap. Mulata er en av de mest solgte rommerkene på Cuba og er nå tilgjengelig over hele verden.

N

 • Nederburg

  Nederburg’s hitorie begynte 1791 da den tyske immigranten Philippus Wolvaart kjøpte 49 ha med land i Paarl Valley. Det fikk navnet Nederburgh, 'h'en ble droppet senere. Idag er Nederburg et av Sør-Afrikas mest prisbelønnede og berømte vinhus. Vingården ble valgt som" Winery of the Year" i Platter i 2011,en sør-afrikansk vinguide. Eiendommen har hovedsete i Paarl, som er ca 30 min reise fra Cape Town.
 • Nobilo Wine Group

  Nobilo ble etablert i 1943, da Nikola Nobilo kom fra Kroatia til New Zealand, og plantet sine første vinstokker. Ved hjelp av 300 års familieproduksjon og hans innovative tilnærminger til vinlagring og vindyrking, ble Nikola en tidlig forkjemper for New Zealandske viner av høyeste kvalitet.

O

 • O.P Anderson

  Den 4. mai 2017 åpnet O.P. Anderson et helt nybygget destilleri i Sundsvall i Sverige, og samlet dermed all sin svenske akevittproduksjon i samme lokale. Blant de produktene som produseres i O.P. Anderson Distillery finner du blant annet O.P Anderson Blood Orange Gin, og ikke minst, O.P. Anderson.

P

 • Península Vinicultores

  Península Vinicultores er en spansk vinvirksomhet som lager og markedsfører vin. Deres verdier er at viner skal være autentiske, bærekraftige og konkurransedyktige. Selve firmaet ligger i Madrid men de tar vare på vinmarker og vingårder i hele Nord-Spania og produserer viner som er spesifikke for hver eiendom. Hver vingård fokuserer på de druetyper og viner som er best velegnet i sin region og som representerer mest autentiske og bærekraftige viner. Deres prosjekt Vinos de Montaña gjør nytte av gamle, nesten glemte vinmarker primært i Sierre de Gredos, gjør de økonomisk bærekraftige for dyrkerne og unngår at de blir forlatt. Península Vinicultores tar hele prosessen på alvor og jobber iherdig for å levere det beste fra vinmarken til glasset.

 • Pepe Lopez

  Pepe Lopes etabledeses 1857 og produseres på La Mexicana Distillery i Tequila, Mexico.
 • Peter Heering

  Etablert i 1818, Heering kan på mange måter sies å være et av de første globale merkenavnene. I en tid hvor det meste av alkoholkonsumet var lokalt (gin i London, rom i Karibien), ble Heering spredt rundt verden igjennom ekspansjonen til det Britiske Imperiet og fikk en global tilhengerskare, helt ut til de ytterste utpostene av Imperiet, har spesielt blitt kjent gjennom den legendariske cocktailen Singapore Sling.
 • Philipp Kuhn

  Til tross for at Philipp Kuhn er født på 70-tallet, har han allerede 29 årganger bak seg på familieeiendommen i nordre Pfalz. Under Philipps ledelse, med assistanse av den dyktige Lars Lander, har eiendommen gradvis nærmet seg toppsjiktet av tyske produsenter.
 • PJ. Valckenberg

  P.J. Valckenberg har siden 1786 vært kjent for produksjon og eksport av tysk kvalitetsvin. Det er i dag vinmaker Tilman Queins som viderefører tradisjonen ved å lage viner av svært høy kvalitet.
 • Portinari Azienda Agricola

  Tidlig på 1980-tallet har Umberto Portinari bestemt seg for å jobbe på familiens vinmarker selv, noe som foreldrene hans har ikke gjort. Han visste at selv om vingården og vinmarker er små, har de en helt spesiell karakter og gir særegne viner. Så han begynte både med vindyrking og vinlaging selv. I de siste årene har både datteren Maria og sønnen Silvio vært involvert i familiefirmaet. Portinari eier 4 ha med to vinmark, Ronchetto i Soave Classico DOCG og Albare i Soave DOC.
 • Pure Shots

  Pure Shots er dedikert til god smak og høy kvalitet. De tar selv en aktiv del i hvert enkelt produkt, og velger ut og tester selv alle råvarer for å finne de som er best og mest velsmakende. Alle Pure Shots' produkter skapes, tilsmakes og finjusteres av dem selv. Hver eneste batch blir smakt til så de er 100% sikre på å opprettholde høy kvalitet. Det er den perfekte kombinasjon av godt håndverk, de beste ingredienser – og PURE kjærlighet til den gode smak.
 • Pussers Rum

  Pussers Rum oppstod i den britiske marinen i 1655 da vin, øl og brandy ble byttet ut med rom som daglig ble rasjonert ut til krigsseilerne.
  Men hvorfor Navnet Pusser? Jo, "Pusser" er Royal Navy-slang for en «purser» - den ansvarlige for den daglige rasjoneringen av rom.

  Pussers blir produsert i «Den karibiske urtehagen» Guyana, et av de minste landene i Sør-Amerika, og den produseres fortsatt slik den alltid har blitt produsert.

R

 • Raimat

  Raimat har vært i Codorníus eie siden 1914, og holder til Costers del Segre i Catalonia, Spania. Vingården er omfattende og er med sine 2200 hektar med vinstokker den største, enkelteide vinprodusenten i Europa. Raimat har et stort fokus på bærekraftig og økologisk vinproduksjon, og driver også en del forskning på eiendommen på dette området.
 • Ravenswood Winery

  “No wimpy wines” har, så lenge noen kan huske, vært mottoet til Ravenswood Winery i Sonoma, California. Mottoet gir uttrykk for deres sterke ønske om å lage fyldige, rike, robuste endrueviner, spesielt av Zinfandel."
 • Red Rock Zin (Altia Corporation)

  Red Rock Zin er en rødvin som kommer fra Central Valley i California. Druene er fra gamle vinstokker og jordsmonnet er rødt og vulkansk, dekket av store steiner. Dette er en smaksfull og rik vin med lavt sukkerinnhold, spesielt utviklet for den norske gane. LOW IN SUGAR - FULL IN FLAVOUR
 • Renault

  Jean Antonin Renault, en 25-år gammel forretningsmann fra Charentais grunnla Renault Cognac i 1835. Han var kjent som en innovatør med sans for kvalitet, noe som resulterte i at Renault var det første Cognac huset som begynte å transportere cognac i flasker, noe som garanterte at cognacen beholdt den riktige smaken og fargene hele veien frem til kunden.
 • Robert Mondavi

  I hjertet av Napa Valley, finner man det historiske og velkjente Robert Mondavi Winery. Robert Mondavi er kjent for å være en pionèr innen utvikling av vinindustrien i California. Her produseres noen av de mest fantastiske og prisbelønnede Cabernet Sauvignon-viner i verden.
 • Ruffino

  Ruffino fra Toscana feiret 140-års jubileum i 2017. Fetterne Ilario og Leopoldo grunnla vingården i 1877, og tappet sin første Chianti-vin i en flaske kledd i bast. Siden har høydepunktene vært mange og utviklingen stor.

S

 • Scottish Leader

  Scottish Leader is an award-winning, internationally respected brand of blended whiskies that brings together close to 30 of the finest hand selected malt and grain whiskies from across Scotland to create a range of smooth, accessible blends. Launched in 1976, this progressive brand sells in around 30 countries across the world.
 • Speri Viticoltori

  Familien Speri kom til Valpolicalla for syv generasjoner siden og lager vin kun fra egne vinmarker, ca 60 hektar i hjertet av Valpolicella Classico. Siden 2015 er alle Speri-vinmarkene økologisk sertifisert. Luca Speri er yngstemann i familien og setter sin stolthet i å lage vin slik farfar hans gjorde det.
 • Spirit France

  Spirit France er verdens ledende produsent av Calvados. Med flere ledende brands i kategorien deriblant Boulard.

T

 • Taylor, Fladgate & Yeatman

  Taylor, Fladgate & Yeatman - eller Taylor's, som er navnet firmaet er mest kjent som, er ansett som et erketypisk portvinshus, og ble etablert for over 300 år siden i 1692. Den har siden vært i sammenhengende drift. Taylor's er fortsatt i privat eie med etterkommerne av grunnleggerne som de viktigste eiere. Taylor's er basert i Porto og Dourodalen, og er ansvarlig for alt fra planting av vinrankene, vinmaking, tapping av vinene og eksport.
 • Tequila Selecto de Amatitan (Tres Toños)

  Los Tres Toños produseres av tequilahuset "Tequila Selecto de Amatitan" i Jalisco, Mexico. Destilleriet som drives av Reynoso familien er et relativt nytt destilleri, men med gamle tradisjoner. Reynoso familien har drevet med agavedyrking i generasjoner.
 • The Fat Trout

  Whiskyn destilleres av Ian Macleod i Scotland etter et nøye utvalgt resept fra Norske whiskyexperter
 • The Mocktail Company

  The Mocktail Company kan tilby et vidt spekter med alkoholfrie cocktails. Dette kan være et mer spennende alternativ enn en vanlig leskedrikk, og er for de som vil prøve noe annerledes og vil eksperimentere med nye konsepter og smaker! The Mocktail Company er tilstede i Belgia, Nederland, Luxembourg, Frankrike.
 • The Real McCoy Rum - Foursquare Distillery

  The Real McCoy is a small batch single blended rum artisan crafted in copper stills and authentically aged 3, 5 or 12 years in American oak bourbon barrels in a traditional dry style - - no added sweeteners or flavors - - and naturally gluten free & vegan. Tipping a hat to the tradition of gentleman rum runner, Bill McCoy, the Real McCoy is unadulterated and ethically & sustainably produced farm-to-glass at Foursquare Distillery - a 4th generation fair practice family distillery in Barbados, then shipped to the U.S. & across the globe, winning over 100 awards worldwide.
 • Thomas Henry

  Thomas Henry er basert i Berlin, og er et ungt selskap dannet i 2010 som produserer leskedrikker og blandevann. Deres porefølje består av drikke slik som tonic, bitter lemon, ingefærøl og sodavann. I 2014 introduserte de Mystic Mango og Ultimate Grapefruit.
 • Tobermory Distillery

  Tobermory ble etablert 1798 og er det eneste distilleriet på Isle of Mull og et av de eldste komersielle distilleriene i Skottland. Det er et unikt distilleri, ikke bare på grunn av den idylliske beliggenheten, men også fordi det produserer to veldig forskjellige single malts; den fruktige Tobermory og den mer robuste og røykfylte Ledaig. Navnene er ikke tilfeldig; selve distilleriet ligger like ved en rolig havn i et område kjent som Ledaig, som betyr «trygg havn» på Gælisk, på den andre siden av bukten ligger tettstedet Tobermory og skinner som en perle med sine fargerike hus.
 • True Colours - Altia

  True Colours er en nøye utvalgt Cava fra Altias smakseksperter. Etter en omfattende prossess hvor produsenter og produkter fra flere områder ble sammenlignet, falt til slutt valget på vinen som nå har fått navnet True Colours. Vinen kommer fra området Penedès i Spania hvor størstedelen av Cavaproduksjonen foregår.

U

 • Underberg

  Underberg ble etablert i Rheinberg i 1846, men historien begynner flere år før dette. Grunnleggeren Hubert Underberg var lidenskapelig opptatt av urtedigestiver, men var ikke fornøyd med sammensettningen og den varierende kvaliteten på de eksisterende produkter, så han begynte å utvikle en drikk som kombinerte de helbredende effektene av urter med moderne produksjonsmetoder, under mottoet 'SEMPER IDEM' (=alltid samme kvalitet og effekt).

V

 • Vignobles Lacoste - Chateau de Cranne

  Château de Cranne er en familieeiendom med 44 ha vinmark som er bearbeidet under økologisk sertifisering. Vinmarkene ligger i kommunene Donzac, Semens, Loupiac og La Sauve Majeure på høyre side av elven Garonne. Dette gir mye variasjon av terroir og mulighet til å lage mange forskjellige og spennende viner. Vinmaking tradisjon hos Chateau de Cranne sprer seg over seks generasjoner.
  Målet til Chateau de Cranne er å lage "naturlige Bordeaux viner uten sminke".
 • Viña Casal de Gorchs S.A.

  Fresita er en chilensk musserende vin tilsatt ekte jordbær og er en innovativ miks med smak av to verdener i ett glass. Vinen er laget på Chardonnay, Sauvignon Blanc, Moscatel og er tilsatt ferskt jordbærfruktkjøtt, som gir en frisk og naturlig jordbærsmak.

W

 • Woodford Reserve Distillery

  Woodford Reserve i Versailles, Woodford County er Kentuckys eldste gjenlevende destilleri (ca. 1812). Destilleriet het opprinnelig Labrot & Graham, men tok navn etter fylket det ligger i 1996 etter å ha blitt fullstendig renovert.

Y

 • Yoko

  Med Yoko er målet å finne den perfekte matchen mellom Asiatisk mat og drikke. Asiatiske retter består som regel av ingredienser som soya, fiskesaus, chilipasta, ingefær, sitrongress og krydder som kumin, kardemomme og koriander som alle er fremtredende smaker og krever viner med litt ekstra punch som kan balansere umami og sterk smak i maten. Stikkord er aromatiske druer, høy syre, konsentrasjon og fruktintensitet. Yoko skal være god kvalitet, og med bistand fra Master of Wine Julie Nyheim, har vi nøye valgt ut endrueviner og én sake, fra kvalitetsbevisste produsenter, det er viner som reflekterer terroir og typisitet for sin region, med ulike egenskaper som passer til ulik Asiatisk mat. Yoko serien består foreløpig av to hvite viner og Yoko familiens hjerte, én Japansk sake.

Z

 • Zonnebloem

  Zonnebloem har en en lang tradisjon som en av de ledende vinprodusentene i Sør-Afrika med aner helt tilbake til 1700-tallet. Vinprodusenten har gjennom årene skaffet seg et renomme som sier at Zonnebloem med stolthet har bevart tradisjonen med å produsere vin av høy kvalitet. Vinene har blitt forbedret gjennom årene, og akkurat som tidligere får alle vinene lov til å utvikle seg før vinen slippes på markedet, slik at kvaliteten opprettholdes. Dette gjelder alt fra dyrking av druer til vinifisering, dette gjenspeiles i generøse viner med aroma som viser den spesifike drues egenskaper. Zonnebloems viner er tiltalende, stilen elegant, og de har myk, behagelig smak. Elize Coetze er kjellermester og med seg har hun Bonny som styrer rødvinsproduksjonen og Kelly-Marie Jacobs som er ansvarlig for de hvite vinene.
Du har lagt til dette elementet i din favorittliste