Artikler

Nytt samarbeid mellom Altia Sverige og Thomas Henry

Altia Sverige innleder et samarbeid med Thomas Henry fra 1.januar 2020. Altia Norge har allerede et vellykket kooperasjon med Thomas Henry, siden dets oppstart i 2010. Altia Norge og Altia Sverige er begge en del av Altia Group.

*Vår portefølje passer perfekt med Thomas Henrys produkter, da Altia Sverige jobber med mange sterke merkevarer. Dette inkluderer våre egne merker som Koskenkorva Vodka, O.P. Anderson og Xanté. Så vel som partnerportefølje som Brown Forman, Fratelli Branca, Hernö og Underberg. Disse merkene gjør Altia Sverige til et av de ledende spritselskapene i Sverige. Vi er veldig stolte av arbeidet vi har gjort sammen med Thomas Henry i Norge, og vi er veldig glade for å starte samarbeidet i Sverige. Hver dag jobber vi med nyskapende drikkekultur og gir våre partnere, forbrukere og kunder ny drikkeinspirasjon* Sabrina Stuvland, Marketing Director International Brands at Altia Scandinavia

*Vi er stolte og takknemlige for å endelig  overta agenturet på Thomas Henry i Sverige. Thomas Henry er et fantastisk brand bestående av bade nyskapende og klassiske premium tonics, som komplimenterer vår portefølje på en fantastisk måte. Siden Altia investerer stort i resturantmarkedet, gjør dette samarbeidet gjør oss til en enda bedre partner for kundene våre, som nå har tilgang til nye muligheter for deilige cocktailer*, sier Helena Lindquist, salgsdirektør i Altia Scandinavia.

Thomas Henry, gentleman and first mover since 1773

Nyskapende ånd forandrer verden, men noe virkelig nytt kan bare skapes om noen er villige til å risikere nye kombinasjoner – og det gjelder også drikkeverdenen. Du oppdager ikke noe nytt ved å alltid blande de samme ingrediensene. En dram av kunnskap, et skudd av inspirasjon, et dobbelt skudd av mot og en skvett flaks – det er oppskriften på en innovativ barkultur.

En æra av barkultur

Takket være Thomas Henry begynte en ny tidsalder med barkultur som har drevet bartendere til i dag. Moroa med å prøve nye ting skaper ny glede, og innovative blandinger fører til spennende atmosfærer – atmosfærer følger inspirasjon. Derfor er Thomas Henry vår navnebror og ambassadør. Vi er alltid på utkikk etter den unike komposisjonen. For oss er drinker vitenskap. Denne oppdagelsen har og vil fortsette å inspirere bartendere over hele verden til å fortsette å utvikle nye og bedre varianter av de mest elskede drinkene.

Du har lagt til dette elementet i din favorittliste