Drink better - drink responsibly

Drink better - drink responsibly

Drink better - drink responsibly

Drink better - drink responsibly

Drink better - drink responsibly

Alkoholfri 17. mai med Thomas Henry

Nasjonaldagen er like om hjørnet, og selv om det i år vil bli en annerledes feiring, gjelder det å gjøre det beste ut av situasjonen. Hvorfor ikke møtes i hagen, parken, eller i båten for noen forfriskende alkoholfrie drinker som er både gode og sunne?
Les mer

Cinsault – druen som gikk fra statist til stjerne

Det hender at den dyktige bakgrunnssangeren klarer å karre seg oppover rangstigen, og viser alle at dens rettmessige plass befinner seg blant stjernene. Cinsault er en av disse tilfellene. Druen, som på 70-tallet var den mest utbredte druesorten i Sør-Afrika og utelukkende brukt som blandingsdrue, har for første gang tatt steget inn i rampelyset på egenhånd. Det har resultert i en imponerende rødvin som virkelig beviser at den fint kan stå stødig på egne ben blant mange av de store stjernene i vinverdenen.
Les mer

Julie Nyheim MW er en av få vinmestere i verden

Master of Wine er det mest prestisjefylte du kan være i vinbransjen. Til dags dato er det kun ett fåtall mennesker i verden som innehar den ettertraktede tittelen. En av dem er Julie Nyheim, skandinavisk sjef for premiumviner i Altia. I denne artikkelen blir du bedre kjent med den entusiastiske verdensborgeren som er lidenskapelig opptatt av gode viner, og som har et yrke som innebærer å finne og teste spennende viner fra hele verden til det norske og svenske markedet.
Les mer
Du har lagt til dette elementet i din favorittliste