Artikler

Xanté vinner 2 priser i den anerkjente konkurransen The Spirit Business Liquor Masters

Den årlige konkurransen The Spirit Business Liquor Masters der verdens fremste likører blindtestes og bedømmes er nettopp ferdig. I år ble både originalen Xanté Cognac & Pear og nykommeren Xanté Coconut Cream & Pear tildelt priser i sine respektive kategorier.

Konkurransen, som arrangeres av det fremstående bransjebladet The Spirits Business, samler noen av verdens fremste likørprodusenter til en blindtest der en jury bedømmer hver likør fra 0 til 100 poeng. Utmerkelsene deles deretter inn i 3 nivåer: Master, Gold og Silver.

Xanté Cognac & Pear ble tildelt en master – den høyeste utmerkelsen i kategorien fruktlikører.

– Xanté Cognac & Pear tok verden med storm på 90-tallet og det finnes kun noen få i Sverige som ikke har drukket en Lennart når det har passet seg. Utmerkelsen ser jeg som en del av et oppsving vi fått med produktet og varemarkedet de siste årene. Xanté er et produkt som fortjener all framgang, sier Sanna Sundin, Senior Brand Manager för Xanté.

De siste årene har det blitt lagt ned mye arbeid i å utvikle Xantés varemerke og deres produktportefølje. En av nykommerne, den veganske fløtelikøren Xanté Coconut Cream & Pear, tok hjem Xantés andre pris, Gold i katergorien fløtelikør.

– Det har vært en viss skepsis i bransjen til hvordan veganske alternativer skal kunne stå opp mot tradisjonelle varianter i fløtelikørkategorien. For oss har det alltid vært viktigt å utvikle det tradisjonelle og fokusere på innovasjon. Nå har vi virkelig bevist at det går an å lage et vegansk produkt som ikke gir avkall på kvaliteten – tvert i mot blir den nå ansett som en av de beste likørene i kategorien. Jeg er veldigt stolt over den jobben vi har gjort, avslutter Sanna Sundin.

I Xanté-familien finnes det, utover Xanté Cognac & Pear og Xanté Coconut Cream & Pear også syrlige Xanté Sour & Pear, sjokoladelikøren Xanté Dark Chocolate & Pear, pærebobblene Xanté Sparkling & Pear, og nylanseringen Xanté Rum & Pear.

 

 

 

 

 

Du har lagt til dette elementet i din favorittliste