Artikler

Spesialutgave av Hernö Gin i SAS Business Class fra 1. mars

Fra 1. mars vil en spesialutgave av svenske Hernö Gin bli servert i SAS Business Class. Dette gjelder alle flygninger mellom Skandinavia og Europa, Asia, og USA. Ginen som blir tilgjengelig for de reisende er destillert eksklusivt for SAS.

Tror på økt interesse fra utlandet

- SAS er en stor aktør med et godt merkenavn. All mat og drikke som blir servert i SAS Business Class er spesielt utvalgt og satt sammen av SAS. Det å få innpass her vil føre til eksponering mot nye kundegrupper og helt sikkert økt forespørsel fra utlandet sier Jon Hillgren, administrerende direktør og grunnlegger av Hernö Gin.

Bergamott og Lime

Den eksklusive utgaven av Hernö Gin er smaksatt med bergamott og lime, og kommer med en fyldig duft av einerbær, frisk sitron, lime og en underliggende tone av kanel. Den har en rik tekstur med kraftfulle, modne einerbær, pepper, blomstertoner og bergamott.

- Bergamott og lime komplimenterer og forhøyer sitrustonene som kjennetegner Hernö Gin. Dette gir en skikkelig frisk smaksopplevelse, sier Hillgren.

Smaksnotat

Duft: Fyldig duft av einebær med tydelig krydderpreg og noter av skog. Frisk sitron og lime med en svakt innslag av kanel.
Smak: Rik smak med preg av pepper og blomster, modne einebær og bergamot.
Ettersmak: Søt sitrus og krydder etterfulgt av pepper.

Om Hernö Gin

Hernö Gin ble grunnlagt i 2011 og var da Sveriges første rendyrkede gin-destilleri. Selskapet har vunnet flere internasjonale priser for sine produkter. I 2018 ble deres Old Tom Gin kåret til verdens beste Old Tom gin på San Fransisco Spirit Awards.

Du har lagt til dette elementet i din favorittliste