Artikler

Om oss

Altia og Arcus fusjonerte i 2021 for å danne nordens ledende vin- og brennevinsselskap. Vi tilbyr kvalitetsmerkevarer i de nordiske og baltiske landene. Anora produserer, markedsfører, selger, importerer og eksporterer alkoholholdige drikkevarer i disse markedsområdene. Vi har et bredt produksjons-, logistikk- og salgsapparat, noe som gir nærhet til lokale kunder, partnere og forbrukere. Vårt kontor i Norge finner du i Destilleriveien 11, 1481 Hagan - midt mellom Oslo Lufthavn Gardermoen og sentrum. Du når sentralbordet på telefon 67 065 000​.

Anora Norge
Switchboard: +47 67 065 000​
Postal address: P.O. Box 64, 1483 HAGAN, Norway​
Street address: Destilleriveien 11, 1481 Hagan, Norway​

Våre merkevarer
Altias viktigste egne merkevarer er Blossa, Chill Out, Koskenkorva, Larsen, O.P. Anderson, Renault, Xanté, 1-Enkelt og Valhalla. Mange av disse har en sterk markedsposisjon og en lang arv å verne om. Altias partnermerker representerer både lokale og internasjonale merkevarer fra hele verden. I vår portefølje har vi blant annet;Jack Daniel's, Louis Roederer, Amarula, og Faustino.

Anora i Norge
Vår virksomhet i Norge er delt i Vingruppen - hvor datterselskapene AWB, Excellars, Heyday, Strøm, Symposium og Vinordia som alle har ulike fokusområder representerer våre vinmerker - mens brennevin representeres av Anora Norway. Sammen tilbyr vi en bred portefølje av kjente internasjonale merkevarer innenfor vin, brennevin og mineralvann. Vi gjør vårt ytterste for å gi deg bredde, mangfold og kvalitet.

 

Se også www.vingruppen.no eller www.arcus.no

Du har lagt til dette elementet i din favorittliste