Artikler

NYHET! BARSOL PISCO

En ekstraordinær blanding av tre typer Pisco: Quebranta 70%, Italia 20% og Torontel 10%.

Barsol Pisco er produsert av Bodegas San Isidro i hjertet av det Pisco-produserende Peru, Valle Ica. Bodega San Isidro dateres helt tilbake til 1800-tallet, men den mer kommersielle produksjonen av pisco startet i 1919.   

Ryktet om den eksepsjonelle piscoen som ble laget på La bodega San Isidor begynte å spre seg på 1940-tallet da Don Alfredo Mendiolas og hans kone Doña Blanca Mendiolas tok over destilleriet. Men i 1943 gikk Alfredo bort i sykdom, og etter dette var Doña Blanca Mendiolas nødt å drive destilleriet på egenhånd. Dette stoppet ikke Blanca som vant flere prestisjefylte priser for sin utsøkte Pisco. Etter statskuppet i Peru i 1968 ble markene til Blanca og sønnen, som også heter Alfredo, konfiskert av militære og delt ut til arbeiderne. Dette ledet i sin tur til at det ikke gikk an å drive et kommersielt destilleri da arbeiderne valgte å rive opp vinrankene og satse på andre ting.

I 2002 kjøpte vennene Diego Loret De Mola (master blender) og Carlos Ferreyros opp det 100 år gamle destilleriet, og startet driften for fullt igjen. I dag er destilleriet renovert, utbygd og modernisert, men de bruker fortsatt de samme to kobberpannene som er blitt brukt helt siden oppstarten av Bodega San Isidor. Alfredo Mendiola (sønnen til Doña Blanca Mendiolas) har blitt tatt inn i bedriften igjen for å sikre produksjonen og kvaliteten. Ved hjelp av Alfredos kunnskap og Diegos teknikk, har de skapt en av de absolutt beste piscoene på markedet - uten å miste sine gamle verdier og tradisjoner til disse edle dråpene.

3 deilige drinker med Barsol Pisco:


Chilcano de Pisco

4 CL Barsol Quebranta
Thomas Henry Ginger Ale (Perfect served)   
Lime
3 dråper Bitters
(Collins Glass)

Chilcano

Pisco Sour with a Tiki Twist

4 CL Barsol Pisco Acholado
4 CL Lime Juice
2 CL Agavesirup eller Sukkelake
3 dråper Bitters
Eggevite (Ved bruk av eggevite må man Dryshake før man shaker med is)
Topp forsiktig opp med Thommas Henry Mango
(Long Drink glass)

Mango Tiki

Pisco Sour Pear Twist

3 CL Barsol Pisco Mosto Verde Italia  
1 CL Xante Cognac & Pear Liqeuer
4 CL Lime Juice
2 CL Agavesirup eller Sukkelake
3 dråper bitters
Eggevite (Ved bruk av eggevite må man Dryshake før man shaker med is)
(Cocktail Glass)

Pisco Xante

Du har lagt til dette elementet i din favorittliste