Artikler

Fire forfriskende drinker til 17. mai

17. mai er for mange synonymt med bobler i glasset. Men hvis du virkelig vil imponere gjestene, hvorfor ikke tilby en deilig drink? Her er fire drinkoppskrifter som garantert vil falle i smak på nasjonaldagen.

Champagnecocktail med Cognac

Champagne


Ingredienser:
2 cl Larsen Cognac
10 cl Abbazia Prosecco
1 sukkerbit
2 dråper Angostura Bitter

Legg sukkerbiten i et champagneglass, ha på Bitter og Cognac. Fyll opp glasset med Prosecco.

Xantê & Rosé Punsj

Xante


Ingredienser:
16 cl Xanté
12 cl sitronjuice
40 cl Chill Out Rosé
40 cl Brus (f.eks. Sprite eller Solo)
Frukt og Bær (f.eks. Lime, Grapefrukt, Jordbær)

Skjær op frukt og bær og ha i en punsjbolle, tilsett alle ingrediensene og masse is. Server i stilige glass og garnere med Mynte eller Basilikum.

Passion Bellini

Passion


Ingredienser:
2 cl Pure Passion
10 cl Luis Roederer Champagne

Ha Champagne og likør i et champagneglass og rør forsiktig, garnér med sitronskall og eventuelt noen blåbær.

Ginger Lemonade (Alkoholfri)

Ginger


Ingredienser:
3 cl Sitronjuice
2 cl Agave sirup (eller sukkerlake)
20 cl Thomas Henry Ginger Beer

Rør ingrediensene sammen og garnér med sitron og masse mynteblader.
Kan med fordel mikses i en mugge eller bolle og serveres som punsj.

 

 

Du har lagt til dette elementet i din favorittliste