Artikler

Bartender fra Himkok vant den verdensomspennende cocktailkonkurransen The Peter F. Heering® Classics

Odd Strandbakken fra cocktailbaren Himkok tok hjem seieren under London Cocktail Week 2018 med sin drink «Pavoni». Bartendere fra hele verden har konkurrert gjennom fire runder fra april 2017 til oktober 2018 om å lage en «moderne klassiker med en twist». Cocktailen måtte inneholde den klassiske kirsebærlikøren Cherry Heering. Himkok fikk for øvrig også 19. plass under kåringen av World's 50 Best Bars samme uke.

På bilde fra venstre til høyre: Mark de Witte, CEO, De Kuyper Royal Distillers, Iconic Bar Legend Dale De Groff, Odd Strandbakken, Laura Schacht, Cherry Heering, Global Cocktail Training and Advocacy Manager.

I fjerde og siste runde var det totalt 11 finalister og Odd Strandbakkens "Pavoni" ble til slutt valgt av den internasjonale ekspertjuryen. I tillegg til heder og ære vant Odd en jorda rundt reise med tre stopp og en cocktailshaker.

Jeg er stolt og lettet over at det gikk hele veien til topps, sier Odd Strandbakken. Jeg fikk god støtte og følte meg ivaretatt av Heering gjennom hele konkurransen. "Pavoni" som jeg valgte å kalle drinken betyr ‘Påfuglene’ på italiensk og referer til 1930-tallet hvor det var på mote å ha påfuglfjær i hatten. Alle ingrediensene i drinken har eksistert i over 100 år og Pavoni gir derfor en følelsen av en klassisk cocktail. Den er perfekt ved siden av oliven fylt med blåskimmelost. 

Odd vant en jorda rundt reise med tre stopp og en cocktailshaker

PAVONI by Odd Strandbakken

30ml CHERRY HEERING ™.
30ml Fino Sherry
10ml Maraschino Liqueur
10ml Angostura di Amaro
4 dashes Angostura Orange Bitters

Om CHERRY HEERING

Den ikoniske kirsebærlikøren Cherry Heering feirer i år 2oo år. Under hele sin lange historie har Cherry Heering vært en liten, men uunnværlig komponent i cocktailer som Singapore Sling og Blood and Sand. Heering selges i over 100 land og finnes i enhver cocktailbar med respekt for seg selv.

For mer informasjon om Peter F. Heering, http://www.heering.com

Du har lagt til dette elementet i din favorittliste