Artikler

Alkoholfri 17. mai med Thomas Henry

Nasjonaldagen er like om hjørnet, og selv om det i år vil bli en annerledes feiring, gjelder det å gjøre det beste ut av situasjonen. Hvorfor ikke møtes i hagen, parken, eller i båten for noen forfriskende alkoholfrie drinker som er både gode og sunne?

Thomas Henry Ginger Beer

Det er kun benyttet naturlige ingredienser av høy kvalitet som mineralvann og ingefær. Dette er med på å gi Ginger Beer en unik smak – forfriskende, men skarp i avslutningen. Passer veldig godt til sushi, sashimi og grillmat.

Thomas Henry Tonic Water

Den viktigste ingrediensen i Thomas Henry Tonic Water er kinin - et ekstrakt fra kinabark, som gir en karakteristisk og unik smak. Dette er et produkt som holder meget høy kvalitet, og som er produsert eksklusivt i Tyskland av Thomas Henry. Denne drikken passer veldig godt til røkt laks, sushi og krydret ost.


Ginger Mockarita

10 Cl Thomas Henry Ginger Beer
10 Cl grapefruktjuice
1 cl Agavesirup
5 dråper Tabasco
Zest fra grapefrukt
Basilikumkvist for pynt
Salt
Is

ginger mockarita

Gjør dette:

Dra en skive grapefrukt langs kanten av et cocktailglass og dypp deretter glasset i salt. Ha is, agavesirup, ferskpresset grapefruktjuice og tabasco i en shaker og rist godt. Sil deretter inn i glasset og topp med Thomas Henry Ginger Beer. Skru grapefruktskall over glasset og pynt drinken med en kvist basilikum

 

Ginger Punsch:

Eplejuice
Appelsinjuice
Thomas Henry Ginger Beer
Mynte
Chili
Jordbær
Kanelstang
Is

punsj

Gjør dette:

Ta en karaffel / kanne og fyll med is. Hell i like mye eplejuice som appelsinjuice. Hell i dobbelt med Thomas Henry Ginger Beer. Skjær opp en halv chili, del 5 jordbær, en håndfull mynte og 2 kanelstenger og tilsett det i drikken. Rør rundt og la stå i kjøleskapet i 15 min. Server i short glass med is og pynt med et jordbær på kanten.

Tea & Tonic

Earl Grey te (Valgfri smak)
Thomas Henry Tonic Water
Sitron
Is

tea

Gjør dette:

Finn et vinglass. Legg i en tepose av valgfri smak. Hell over ca. 5 cl Thomas Henry Tonic Water. La stå i noen minutter. Ta ut teposen, fyll glasset med is og resten av tonicen. Pynt med sitronhjul.

Espresso Tonic

Espresso
Thomas Henry Tonic Water
Sitron
Is

espresso

Gjør dette:

Ta et glass fullt av is. Fyll på med ca 14 cl Thomas Henry Tonic Water. Hell sakte over en nybrygget espresso. Vri et sitronskall over og pynt.

Gratulerer med dagen, hilsen Thomas Henry!

Du har lagt til dette elementet i din favorittliste