Drink better - drink responsibly

Drink better - drink responsibly

Drink better - drink responsibly

Slik får du smaken på Gin & Tonic

Er du en av dem som assosierer GT med tam tonic og ettersmak av juletrefot? Dette er urettferdig for både deg og den populære drinken. For er det en drink du ikke bør utestenge fra drinkrepertoaret ditt før du har smakt ekte vare, er det Gin & Tonic. Her får du en liten innføring.
Les mer

Gå våren i møte med lette, lyse og leskende viner

Det er lite som roper vår like høyt som den besluttsomme lille spiren som dukker opp langs veikanten, tross smeltende snø, hauger med grus og alskens rester etter vinterens herjinger. Hestehoven er et sikkert vårtegn som sammen med den gule ildkulen på himmelen sprer glede blant både store og små.
Les mer

Piemonte - Det perfekte reisemålet for vinentusiasten

​​​​​​​Se for deg å være omringet av vakker natur med et gastronomisk underverk på tallerkenen, kombinert med lokalprodusert vin av ypperste klasse i glasset. Piemonte er en region nordvest i Italia som kan by på alt dette, og mer til. Distriktet er kjent for sin svært høye kvalitet på vin, samt sitt rike mangfold av spennende matvarer.
Les mer

Vin i kombinasjon med mat

Det er ikke alltid helt enkelt å finne den beste kombinasjonen for mat og vin, selv om det finnes en del enkle grunnregler for dette. En god start når man skal kombinere mat og vin, er å gjøre seg kjent med grunnsmakene.
Les mer

Drinker du enkelt kan lage basert på Cognac

Cognac har blitt et foretrukket tilskudd i mang en smakfull drink, og det er ikke lenger tabu å nyte drikken blandet ut. Det finnes faktisk Cognac produsert for akkurat dette formålet.
Les mer

Faustino – som skapt for norske forhold

Blant vinranker og vakker natur i Spanias mest kjente vinregion, finner vi Faustino – Riojas tredje eldste vinhus. Helt siden 1861 har edle dråper blitt tappet her, til glede for vinentusiaster verden over. Hele fire generasjoner har satt sitt preg på verket som har resultert i eksemplarene vi har glede av i dag. Fra grunnleggeren Eleuterio Martínez Arzoc til dagens etterkommere, som fortsatt styrer produksjonen etter gamle tradisjoner, har vinen utviklet seg til å bli et foretrukket førstevalg på global skala.
Les mer

Piemonte Signature Series – din medsammensvorne til påskekrimmen

Påsken er tiden for obskure forbrytelser, gåtefulle gjerninger og uløste mysterier – vi snakker selvfølgelig om den tradisjonelle påskekrimmen. Det er noe med en uforklarlig ugjerning, gjerne litt utenom det vanlige, som gjør noe med oss. Om det er via tegneserien på melkekartongen, serien på tv-skjermen eller podcasten på øret – vi trenger alle den årlige dosen krim som påsken forsyner.
Les mer

Gjør skituren hakket bedre med dette i tursekken

Skisesongen står for døren, og det er på tide å planlegge hva man skal ha med seg på tur. I tillegg til skiutstyr og varme klær skader det ikke å pakke med seg det lille ekstra for å gjøre turen komplett. Det blir nemlig ikke mer moro enn man lager selv. Vær litt kreativ når du pakker sekken neste gang.
Les mer

Dette drikker nordmenn på fjelltur

Vinterhalvåret er tiden for vinteraktiviteter, hyttetur og afterski. Så fort man får sjansen slenger man skiene i bilen og tar turen til fjell, snø og hygge ut i de sene nattetimer. Det er ingen hemmelighet at disse turene er noe som ligger nordmenns hjerte nærmest.
Les mer
Du har lagt til dette elementet i din favorittliste