Domaine des Malandes Petit Chablis

Domaine des Malandes Petit Chablis
/
Passer til:
skalldyr fisk kun drikke
Vinmonopol nr. 4917501
Vinmonopol kategori: BU
Vinmonopol pris: 199.90,-
/
Er du tilknyttet bransjen? Logg inn eller registrere deg for mer informasjon.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her.
Passer til: skalldyr fisk kun drikke

Produsentbeskrivelse

Domaine des Malandes ble grunnalgt i 1986 og er drevet av Lyne Marchive. Eiendommen er på 15 hektar og ligger 150-250 moh. i et rikt kimmeridge jordsmonn med opptil 40 år gamle vinranker. Med seg på laget har hun vinmakeren Guénolé Breteaudeau, han tilhører skolen som mener vinene skal gjenspeile vinmarkenes jordsmonn og mikroklima. Bruken av eik er derfor svært sjelden, noe som gir veldig rene og klokkeklare viner.

Produktinformasjon

En ren og presis Petit Chablis med frisk smak av grønne epler og middels fylde.

Smaksnotater

Lys strågul farge. Ren fruktig nese med preg av grønt eple, stor friskhet, middels fylde.
/
Passer til:
skalldyr fisk kun drikke
Vinmonopol nr. 4917501
Vinmonopol kategori: BU
Vinmonopol pris: 199.90,-
/
Er du tilknyttet bransjen? Logg inn eller registrere deg for mer informasjon.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her.

Spesifikasjoner

Produsent:
Domaine des Malandes
Type:
Hvitvin
Land:
Frankrike
Region:
Burgund
Område:
Chablis
Klassifikasjon:
AOC Petit Chablis
Årgang:
2016
Druetyper:
100 % Chardonnay
Vinifikasjon:
Gjæring ved lav, kontrollert temperatur i tanker av rustfritt stål
Lagring:
Ingen fatlagring
Holdbarhet:
3-4 år fra angitt årgang
Serveringstemperatur:
8-10 °C
Alkoholvol:
12%
Syre:
5,3 g/l
Sukker:
1,8 g/l
Volum:
75 cl
I kasse:
12
Emballasje:
Glass
Selskap :
Bibendum
Vinmonopol nr. 4917501
Vinmonopol kategori: BU
Vinmonopol pris: 199.90,-
Passer til:
skalldyr fisk kun drikke
/
Er du tilknyttet bransjen? Logg inn eller registrere deg for mer informasjon.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her.
No information